Masina de spalat rufe Gorenje W8424

A trecut ceva timp de cand nu v-am mai vorbit despre o masina de spalat Gorenje, ultimul model fiind la vremea respectiva W6843T/S, care mi-a lasat o impresie placuta.

Acelasi lucru l-a facut si Gorenje W8424 oferind practic aceleasi performante in spalare, deosebirile fiind la capacitatea acestuia care este mai mare, respectiv de 8 kilograme.

 

Afla ce parere au cumparatorii despre acest produs!

 

Gorenje W8424 este o masina de spalat economica, lucru care este evident prin dotarile care se regasesc pe aceasta. Avem de exemplu tehnologia UseLogic, care joaca un rol important in optimizarea procesului de spalare astfel incat sa nu mai consume atat de multa energie daca, de exemplu, nu este un volum mare de rufe la spalat.

 

O alegere foarte buna pentru gama sa de pret!

Pretul este unul de nivel mediu, iar acest lucru se datoreaza ofertelor de pret in care o puteti gasi in cadrul mai multor magazine online din Romania. Raportul calitate pret este unul foarte bun, asadar nu o sa regretati nici o clipa suma de bani cheltuita.

Un alt lucru de apreciat la Gorenje W8424 este sistemul inteligent de economisire a detergentului (denumit DSS), astfel ca masina de spalat este si una ecologica, prevenind pierderea detergentului in momentul alimentarii cu apa.

Gorenje W8424 face parte din clasa de eficienta energetica A+++, iar clasa de eficienta la centrifugare este B, dispune de afisaj LED, iar sistemul de protectie impotriva inundatiilor este si el prezent pe fisa tehnica a acestui model.

 

Concluzii

Daca esti in cautarea unei masini de spalat de cea mai buna calitate, la un nivel de pret mediu, atunci Gorenje W8424 merita toata atentia ta.

Un alt model pe care il recomand, este Whirlpool AWO/C 7540, care ofera performante asemanatoare in spalare. Practic mari diferente intre cele doua nu exista, alegerea tinand mai mult de preferintele privind brandul.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email