Masina de spalat rufe Gorenje W7523

A gasi o masina de spalat de calitate nu este foarte usor, iar daca acest deziderat include si un pret mai accesibil, atunci cautarea este si mai grea.

Noi o sa incercam sa-ti usuram alegerea pe care trebuie sa o faci prin prezentarea lui Gorenje W7523, care iti ofera toate aceste lucruri, inclusiv un pret suficient de accesibil.

 

Vezi aici detalii actualizate!

 

Este de remarcat faptul ca inclusiv capacitatea de incarcare este una destul de mare, mai exact de 7 kg, deci foarte ok, din punctul meu de vedere. Desigur, nu poate fi comparata cu Indesit Innex XWDE 961480X, care ofera pana la 9 kg, dar chiar si asa este suficient.

Tehnologia UseLogic, despre care v-am mai vorbit in nenumarate randuri la noi pe site este una de un real ajutor deoarece ofera o optimizare eficienta a procesului de spalare, astfel incat sa faca o economie mai mare la energie dar si timp.

Cum face acest lucru? Prin optimizarea ciclurilor de spalare, dar si prin monitorizarea permanenta a puritatii apei si a cantitatii de spuma din masina.

 

O masina de spalat care economiseste!

Asemeni lui Gorenje W8624H, si aici gasim un sistem interesant care are rolul de a economisi detergentul. Masina de spalat devine astfel una mult mai economa si ecologica, prietenoasa cu mediul inconjurator si cu buzunarul tau.

Gorenje W7523 este o masina de spalat suficient de accesibila, pretul fiind unul scazut, iar daca aveti noroc si prindeti un discount important, atunci iesiti si mai castigati.

Ce caracterisitci mai are? O capacitate de incarcare de 7 kg, viteza de centrifugare de 1200 RPM si o clasa de eficienta energetica A-30%!

 

Concluzii

Gorenje W7523 este una dintre cele mai bune masini de spalat in aceasta gama de pret, iar daca te hotarasti sa o achizitionezi in aceasta perioada o sa beneficiezi de o garantie extinsa la 5 ani, fara costuri suplimentare. Oferta este una limitata pe o perioada de o luna!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email