Masina de spalat rufe Gorenje W6843T/S

Despre Gorenje sunt convins ca ati auzit pana acum numai lucruri de bine, iar acest lucru este unul foarte bun, deoarece calitatea inseamna ca este una buna, dupa cum am spus deja acest lucru pe site.

Modelul de astazi nu face nici el exceptie, Gorenje W6843T/S reusind sa impresioneze prin faptul ca este o masina de spalat de generatie noua, ceea ce inseamna ca avem parte de cele mai noi tehnologii.

 

Pret promotional doar aici!

 

Gorenje W6843T/S reuseste sa fie una dintre cele mai bune modele de pe piata, in special atunci cand vine vorba de modul in care reuseste sa faca economie, de altfel acesta facand parte din clasa de eficienta energetica A+++.

Asemeni lui Gorenje W7523, si acest model vine cu un design clasic, reusind totusi sa fie foarte elegant, iar integrarea perfecta in baie sau bucatarie este garantata. Va da garantat un plus de personalitate.

 

O masina de spalat care merita!

Prin ce mai impreisoneaza Gorenje W6843T/S? Prin capacitatea de incarcare de 6 kilograme care este suficienta pentru o familie de dimensiuni medii, viteza de centrifugare de 1400 RPM si programul de spalare rapida, care termina treaba in doar 17 minute!

Daca aveti totusi o familie mai numeroasa, atunci modelul Indesit Innex XWDE 961480X este cel recomandat, oferind o capacitate mult mai mare a cuvei.

Trecem inapoi la Gorenje W6843T/S si va spunem ca in dotarea acestui se afla un numar impresionant de 31 de programe, astfel incat sa fii sigur ca vei putea spala toate hainele, indiferent de material, fara a va face nici cea mai mica grija.

 

Concluzii

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat de calitate, atunci Gorenje W6843T/S este alegerea cea mai buna, in special datorita ofertei promotionale in cadrul careia este disponibila.

In plus, performantele in spalare sunt printre cele mai bune!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email