Masina de spalat rufe Gorenje W6523S

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de compania care a produs aceasta masina de spalat excelenta, mai exact modelul Gorenje W6523S, dar, asa cum am spus si intr-un review anterior, ofera cele mai de calitate produse la cele mai bune preturi.

 

Detalii bomba aici!

 

Gorenje W6523S vine la un pret foarte bun raportat la ceea ce ofera, iar printre solutiile oferite de aceasta se afla unele inovatoare, solutii regasite si pe masina de spalat Hotpoint AQD970D49 despre care v-am vorbit deja.

Aici fac referire la tehnologia UseLogic. Despre ce este vorba mai exact? Foarte simplu. Aceasta are rolul de a optimiza procesul de spalare, economisind astfel timp si energie.

 

Nu poti regreta alegand-o!

Masina de spalat este dotata cu senzori inteligenti prin intermediul carora este monitorizata calitatea apei, cantitatea de spuma si alti factori importanti de care tine cont Gorenje W6523S atunci cand stabileste in mod automat ciclul de spalare necesar pentru cele mai bune rezultate posibile.

Gorenje W6523S are in dotare 23 de programe de spalare, printre care si unul de prespalare. Avem ca si optiuni programul pentru lenjerie, cel pentru bumbac, lana si chiar sintetice.

Masina de spalat Gorenje W6523S suporta o incarcare maxima de 6 kilograme, iar viteza de centrifugare este de 1200 rpm. Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+++, dispune de un sistem de control al nivelului apei, precum si de un sistem de control al stabilitatii si protectie impotriva inundatiilor.

Pentru cei care isi fac griji de consum, o sa precizez ca, intr-un an de utilizare in conditii normale aceasta consuma in jur de 10270 de litri de apa, asadar o cantitate destul de acceptabile dupa parerea mea. Deci este o masina de spalat economica, care te ajuta sa salvezi niste bani in plus!

 

Concluzii

Sunt absolut convins ca prin alegerea masinii de spalat Gorenje W6523S nu veti regreta nici macar o clipa aceasta optiune.

Chiar si vecinii va vor multumi, lucru datorat faptului ca functioneaza intr-un mod foarte silentios, astfel incat sa o puteti utiliza chiar si la ore tarzii. Daca totusi nu v-ati hotarat, atunci aruncati o privire pestre intreaga oferta de masini de spalat si sigur o sa gasiti ceva care sa va placa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email