Masina de spalat rufe Gorenje W6222/S

Nu sunt sigur ca foarte multi dintre voi ati auzit de acest producator, dar eu va pot spune ca produsele lor chiar merita.

De ce spun acest lucru? Deoarece reusesc sa ofere un raport calitate-pret excelent, multumindu-i atat pe cei care doresc calitate, cat si pe cei care sunt pe un buget nu foarte mare.

 

Pret bomba!

 

Gorenje W6222/S este un astfel de produs al acestei companii, acesta fiind si motivul pentru care am hotarat sa va vorbim despre ea.

Masina de spalat rufe vine cu un raport calitate-pret care ar face invidios pe oricine, iar acest lucru reiese din multitudinea de recenzii pozitive existente pe internet.

Nu cred ca am vazut pana acum un comentariu negativ la adresa acestei masini de spalat, acest lucru fiind si motivul pentru care am ales sa va recomand Gorenje W6222/S pentru cei care sunt in cautarea unui astfel de produs.

 

Un pret excelent pentru o masina de spalat cu dotari de invidiat!

Gorenje W6222/S face parte din clasa de eficienta energetica A++, clasa de eficienta la centrifugare B, iar consumul mediu de apa, in programul standard este de 9240 litri. In privinta consumului energetic, va pot spune ca acesta este unul foarte mic, in programul standard ajungand la 0.6 kwh.

Masina de spalat vine cu o multitudine de functii speciale si care ajuta la sporirea sigurantei. Dintre toate review-urile pe care le-am facut, un alt model asemanator ca perfomante cu acesta a fost masina de spalat LG F1296TDA3, despre care imi amintesc si acum cu placere.

Printre cele mai importante se numara detectarea automata a cantitatii, sistemul de reglare a consumului, controlul impotriva supraincalzirii, sistemul de detectare a spumei, sistem de siguranta impotriva copiilor si inclusiv protectie impotriva inundatiilor.

Foarte tare, asa-i? Mai ales daca luam in considerare pretul foarte bun raportat la multitudinea de tehnologii aflate in dotarea acesteia.

Masina de spalat beneficiaza si de un program de spalare rapida, acesta asigurand terminarea spalarii in doar 17 minute, fiind asadare suficient de rapida pentru a te ajuta sa economisesti timp.

 

Concluzii

O alegere excelenta, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat de cea mai buna calitate, o reprezinta Gorenje W6222/S, pe care eu v-o recomand tuturor. Chiar si eu am dat comanda in urma cu cateva zile si acum astept curierul sa mi-o aduca.

1 Comentariu
  • Adrian says:

    ai si mie programul de 17 minute cum il setez…nu am reusit sa deslkusesc din cartea aia a ei…thx…


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email