Masina de spalat vase Gorenje GV61214

S-a creat o impresie foarte gresita in randul cumparatorilor conform careia un produs trebuie sa apartina unui brand popular ca sa aiba specificatii de top. Exista insa foarte multe produse care dovedesc intocmai contrariul acestei impresii iar unul dintre ele este chiar masina de spalat vase Gorenje GV61214.

Cu o capacitate foarte mare precum si cu multe dotari pe care le gasim si la masinile de spalat vase foarte cunoscute, Gorenje GV61214 dovedeste faptul ca orice produs poate fi de calitate, indiferent de brandul care sta in fata numelui sau.

 

Vezi pretul aici. 

 

Gorenje GV61214 are o capacitate de 12 seturi

Cu siguranta cinele in care participa si cativa prieteni, doi trei vecini si vreo cativa verisori nu mai sunt un dezastru la sfarsit cand trebuie spalate vasele. Asta deoarece Gorenje GV61214 are o capacitate de pana la 12 seturi, mai mare chiar decat a modelului foarte cunoscut Whirlpool ADG 6200 FD. In ciuda capacitatii foarte mari, consumul de energie electrica nu este prea mare. Vorbim asadar despre o masina de spalat vase care face parte din clasa energetica A+ si care consuma anual aproximativ 3360 de litri de apa. Tot legat de capacitate mai trebuie mentionat si faptul ca nu trebuie sa fie mereu plina datorita incarcarii la jumatate care ne permite sa economisim apa si energie pentru a spala doar cateva vase.

Gorenje GV61214 are in dotare si un numar de 6 programe dintre care cele mai importante sunt programul rapid, cel intensiv, programul bio/eco precum si programul normal. De asemenea mai trebuie mentionate si dotari precum indicatorul de sare dar si faptul ca ni se afiseaza timpul ramas pana cand se va finaliza procesul de spalare.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email