Ceas Garmin Vivoactive

Daca in cazul telefoanelor mobile se pune mai mult accent pe partea de specificatii si rareori pe sanatatea utilizatorului, atunci cand vine vorba de ceasuri inteligente situatia este total opusa deoarece aici dezvoltatorii se concentreaza foarte mult pe monitorizarea activitatii utilizatorului. La fel a fost conceput si ceasul inteligent Garmin Vivoactive.

 

Vezi ce parere au clientii despre acest produs.

 

Garmin Vivoactive este unul dintre acele produse concepute pentru oamenii activi care nu stau locului nici macar cateva secunde. Despre acesta veti putea citi mai multe pareri in randurile urmatoare.

 

Daca esti activ cumpara un ceas Garmin Vivoactive

Ceas Garmin Vivoactive

In primul rand ar trebui sa scoatem in evidenta tehnologia GPS care ajuta pentru o mai buna monitorizare a activitatilor pe care le derulam. Garmin Vivoactive se concentreaza in mod special pe partea de monitorizare, dupa cum bine am spus si mai sus. Astfel acesta este dotat cu mai multe aplicatii sportive care iti urmaresc mereu progresul, indiferent ca ai sau nu telefonul la tine. Un alt lucru interesant este acela ca statisticile sunt afisate live chiar in timp ce noi alergam sau mergem cu bicicleta. Tot despre ecran mai trebuie sa spunem si faptul ca afiseaza imagini clare si nu este afectat de razele soarelui, la fel ca in cazul ceasului Motorola Moto 360.

Cu Garmin Vivoactive vom fi mereu disponibili. Asta deoarece suntem notificati cand avem un apel, un mesaj, un mail sau orice alta notificare de care nu trebuie sa uitam.

Unul dintre punctele forte ale acestui telefon este bateria care are o autonomie de pana la 3 saptamani in modul ceas si de 10 ore cu functia GPS3 activata, ceea ce e destul de mult pentru un astfel de dispozitiv.

 

Pret si alte informatii

Pentru a folosi acest ceas aveti nevoie de un dispozitiv care sa aiba minim versiunea 4.3 de Android sau minim iOS 7. De asemenea am uitat sa spunem despre Garmin Vivoactive faptul ca este un ceas rezistent la apa.

Pretul este unul pe masura specificatiilor: 1099 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email