Aparat de aer conditionat Fujitsu ASYG35LLCR-AOYG35LLCR

Alegerea unui aparat de aer conditionat de calitate nu se face usor, deoarece trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte inainte de a spune: pe acesta il vrem!

Tocmai de aceea v-am pregatit acest review al lui Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR, astfel incat sa vedeti daca acest model este unul care vi se potrvieste.

Din testele la care l-am supus in ultimele cinci zile, pot spune ca a reusit sa le treaca pe toate cu brio, primind din partea site-ului nostru un grad de incredere ridicat.

Au fost zile in care afara erau si 38-39 de grade, iar unde am eu apartamentul, soarele imi baate direct in geam la orele cele mai nepotrivite. Noroc cu Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR, deoarece m-a ajutat sa am parte de confort cand ajungeam acasa de la lucru.

 

Vezi noutatile aici!

 

Performante excelente pentru verile toride!Aparat de aer conditionat Fujitsu ASYG35LLCR-AOYG35LLCR

Acest aparat de aer conditionat este un model cu design ultra-slim, aspectul fiind unul foarte elegant si simplu. Asemanator cu cel al lui Daewoo DSB-F1283ELH-V as putea spune.

Pe langa faptul ca se integreaza perfect in orice incapere ne hotaram sa il montam, Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR este de asemenea un model foarte silentios, ceea ce inseamna ca nici nu o sa-i simtim prezenta in casa.

Printre dotarile lui Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR se mau numara si modul de operare Powerful care are rolul de a oferi rapid o temperatura ideala in incapere.

De asemenea, tehnologia I-Pam Inverter asigura un consum energetic cu pana la 60% mai redus decat in cazul altor aparate de aer conditionat conventionale. Asadar, tu iesi castigat pe termen lung!

Pretul este unul destul de ridicat, insa total justificat. O optiune ceva mai accesibila este Beko BXEU090.

 

Concluzii

Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR are un pret ideal pentru ceea ce ofera, iar modul incare reuseste sa ne ofere cele mai racoroase veri il recomanda tuturor celor care nu suporta caldura excesiva!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email