Telefon mobil Freeman Speak T100

Sunt atat de neplacute acele momente in care te afli in mijlocul unei convorbiri care nu ai vrea sa se termine niciodata insa dorinta este brusc distrusa de epuizarea bateriei. Aceste lucruri nu se intampla insa si utilizatorilor care detin un telefon mobil Freeman Speak T100.

In ciuda faptului ca apartine unei companii nu la fel de cunoscute precum sunt telefoanele deja populare comercializate de cei de la Samsung sau Nokia, Freeman Speak T100 ne promite ca nu vom avea probleme cu bateria.

 

Vezi pretul reactualizat!

 

Freeman Speak T100 ne promite 8 ore de convorbire fara intrerupere

Nu prea mai avem ocazia sa folosim telefoanele inteligente pentru a vorbi timp de 8 ore fara intrerupere. Cu telefonul Freeman Speak T100 putem face asta, indiferent ce cartela folosim din cele doua cartele ce pot fi atasate. Trebuie insa sa recunoastem ca autonomia este mai mica decat a telefonului Nokia 108.Telefon mobil Freeman Speak T100

Pe langa faptul ca putem vorbi foarte mult la telefon, cu Freeman Speak T100 putem face si poze folosind camera VGA. De asemenea acest telefon dispune si de un Player MP3 precum si de un player video. In ceea ce priveste stocarea fisierelor pe care sa le redati cu aceste playere nu trebuie sa va faceti griji. Asta deoarece, la fel ca majoritatea telefoanelor, Freeman Speak T100 dispune de un slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB.

 

Design si pret

Freeman Speak T100 este unul dintre acele produse la preturi decente cu un design simplu si obisnuit. Este disponibil doar in varianta de culoare alba. Ecranul este de tip TFT si are o diagonala de 1.7 inch, dimensiuni ok pentru un telefon ca Freeman Speak T100.

Dupa cum poate va asteptati, Freeman Speak T100 nu are un pret prea mare. De fapt poate fi cumparat chiar la pret redus. Nu va mai tinem insa in suspans si va zicem ca pentru a achizitiona acest telefon trebuie sa scoateti din buzunar suma de 100 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email