Recomandare firme hosting – cel mai bun hosting pentru site!

cel mai bun hosting

Hosting-ul este unul dintre elementele cheie in crearea unei afaceri web bazate pe websiteuri, si nu trebuie deloc neglijat acest aspect. Pretul ar trebui sa conteze cel mai putin, in comparatie cu siguranta datelor siteurilor noastre, asa ca m-am gandit sa scriu un articol in care vor prezenta cele mai recomandate firme hosting din lume pentru a determina care e cel mai bun hosting pentru siteu-ul vostru.

Servicii de hosting ofera multe firme, ce e drept, insa trebuie sa fiti siguri ca alegerea facuta este una perfecta, pentru ca nu veti schimba furnizorul in fiecare zi. Pentru a alege cel mai bun hosting pentru necesitatile tale trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

Sfaturi pentru alegere firme hosting

1) Reputatia firmei – O firma cu vechime pe piata si cu o promovare activa cu siguranta investeste multi bani in imaginea sa si acorda o mai mare atentie clientilor. Vezi ce reputatie online are firma de hosting pe care ai ales-o si daca gasesti pareri negative din parte clientilor. Este posibil sa isi “fi cumparat publicitatea”, insa pareri negative cu siguranta vor aparea daca este cazul.

2) Costul – nu este un aspect atat de important, insa totusi conteaza. Dar daca vrei ca siteul tau sa se incarce perfect, cu un timp cat mai mic de incarcare, alege servicii de calitate de la marii jucatori de pe piata. Firmele straine, in special cele din Statele Unite sunt cele mai puternice de pe piata si cu siguranta ofera cel mai bun hosting posibil.
Preturile in general incep de pe la 4-5 usd pe luna, fata de 1 euro (pachetul minim care se gaseste in Romania), insa diferenta de pret ar trebui sa va dea de gandit referitor la calitatea serviciilor.

3) Suportul – unul dintre cele mai importante aspecte! Atunci cand ai o problema, cel mai important aspect este sa poti rezolva problema in cateva minute. Si asta nu prea poti rezolva cu firmele din Romania, pentru ca foarte putine au suport 24/24 si sunt chiar seriosi. O companie straina de top va fi mult mai rapida de fiecare data si iti va rezolva problemele in scurt timp. Dar daca ne gandim mai bine, probleme vor aparea mult mai rar in cazul unei companii bine pusa la punct!

Astept pareri si din partea voastra! Voi, ce firme hosting preferati? Credeti ca aveti cel mai bun hosting, sau inca il cautati?


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email