Telefon mobil EVOLVEO StrongPhone X1

Daca vi s-a intamplat vreodata sa scapati un telefon si sa il ridicati cu ecranul de nerecunoscut, atunci cu siguranta in acel moment v-ati fi dorit un telefon care sa fie cat mai rezistent. Probabil ca va doreati un telefon cum e EVOLVEO StrongPhone X1.

EVOLVEO StrongPhone X1 a fost conceput cu un scop foarte precis: sa reziste unui numar cat mai mare de socuri.

 

Specificatii EVOLVEO StrongPhone X1

Inainte de a vorbi despre rezistenta acestui telefon, trebuie sa spunem si faptul ca EVOLVEO StrongPhone X1 dispune de tehnologia dual-sim care ne permite sa folosim doua cartele in acelasi timp. Ceea ce face insa din acest telefon unul special este carcasa cauciucata care aduce un plus de rezistenta telefonului EVOLVEO StrongPhone X1.

 

Afla detalii aici!

 

Totusi acest telefon nu este bun doar pentru a da cu el de pamant ci poate face si fotografii bune cu camera de 2MP (camera ce poate fi intalnita si pe telefonul Nokia 225) fara sa va faceti griji ca vi se va epuiza bateria. Grijile dispar datorita autonomiei mari de pana la 13 ore de convorbire. 

Este de asemenea un telefon care va va aminti de acele telefoane din copilarie care aveau lanterna. Totusi punctele foarte ale acestui telefon sunt rezistenta la apa precum si rezistenta la socuri si vibratii. 

 

Design si pret

EVOLVEO StrongPhone X1 este unul din acele telefoane pe care nu le cumparam numaidecat pentru design, chiar daca are un aspect destul de placut. Are desigur un aspect dur, specific telefoanelor rezistente, de culoare neagra insa este placut datorita formei sale. Ecranul are o diagonala 2.2 inch si dispune la randul sau o rezistenta mai mare decat ecranele telefoanelor obisnuite.

Pentru ca ne-am obisnuit cu produse la preturi bune si acest telefon are un pret decent. Acesta costa mai exact doar 319 de lei, pret pentru care primiti un telefon foarte rezistent.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email