Telefon mobil EVOLVEO StrongPhone Accu

Daca va este dor de sentimentul acela in care nu mai stiti ce inseamna sa ai probleme cu bateria telefonului atunci ar trebui sa incercati telefonul EVOLVEO StrongPhone Accu, un telefon foarte dur cu care nu veti avea nici un fel de probleme, indiferent ca il scapati pe ciment sau ca ati uitat sa il puneti seara la incarcat.

 

Vezi parerile clientilor despre acest telefon!

 

Asta deoarece telefonul EVOLVEO StrongPhone Accu se concentreaza foarte mult pe rezistenta si autonomie, fiind astfel un telefon asemanator cu un alt model din acelasi brand EVOLVEO StrongPhone X1.

 

EVOLVEO StrongPhone Accu, informatii si specificatii

Dupa cum ziceam si mai sus, EVOLVEO StrongPhone Accu este unul dintre acele produse care se bucura numai de pareri bune. Spunem acest lucru deoarece bateria telefonului celor de la EVOLVEO are o capacitate uimitoare de pana la 3.600 mAh ce ne permite pana la 36 de ore de convorbire. Pe scurt, putem vorbi o zi si jumatate fara sa punem telefonul la incarcat. Cu siguranta nu mai cunoasteti acest sentiment.Telefon mobil EVOLVEO StrongPhone Accu

De asemenea EVOLVEO StrongPhone Accu este un telefon care rezista la vibratii, socuri, apa, praf sau nisip. Mai rar veti vedea astfel de telefoane concepute sa reziste atat de mult. Gsiti insa pe acest site mai multe modele de telefoane mobile interesante.

EVOLVEO StrongPhone Accu nu este doar un simplu telefon deoarece poate fi folosit si pe post de incarcator folosind functia PowerBank care ne permite sa incarcam si alte telefoane folosind un adaptor AccuUSB inclus in cutia telefonului. Vorbim asadar despre unul din acele produse cu specificatii foarte interesante.

 

Preturi si pareri

Nu putem nega faptul ca EVOLVEO StrongPhone Accu este un telefon interesant. Acesta mai dispune si de o memorie interna uriasa de 7.2 GB ce ne permite stocarea unui numar foarte mare de fisiere iar toate acestea le puteti obtine pentru un pret foarte bun de doar 359 de lei.

1 Comentariu

Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email