Telefon mobil EVOLVEO EasyPhone

Cu cat inaintam mai mult in varsta cu atat si vederea noastra are de suferit. Astfel atunci cand simtim ca ochii nostri nu mai fac fata ecranelor de 5 inch si nici nu mai vad bine butoanele mici, un telefon ca EVOLVEO EasyPhone este, dupa cum spune si numele sau, foarte usor de folosit.

 

Afla parerile clientilor despre telefonul mobil EVOLVEO EasyPhone.

 

Poate ca nu dispune de niste specificatii foarte atragatoare insa are un avantaj de care au nevoie in special persoanele in varsta: o tastatura foarte mare usor de vazut.

 

Detalii si pareri despre EVOLVEO EasyPhoneTelefon mobil EVOLVEO EasyPhone

Acest telefon a fost conceput in mod special pentru persoanele in varsta. Asta deoarece cu siguranta orice batran s-ar descurca sa il foloseasca, indiferent de sanatatea ochilor sai. Tot pentru acestea, EVOLVEO EasyPhone a adaugat un buton SOS care, odata apasat, trimite mesaje si apeleaza unul sau mai multe numere stabilite de catre cumparator. Aceasta functie este perfecta pentru situatiile de urgenta.

EVOLVEO EasyPhone dispune si de un mod de incarcare special. Se aseamana cu telefoane fixe pe care le asezam intr-un suport de masa iar ele se incarca.

Pentru ca batranii prefera mai degraba sa asculte un radio bun decat sa se uite la TV, telefonul dispune si de un buton de pornire/oprire a radioului. De asemenea, EVOLVEO EasyPhone poate fi folosit si pe post de lanterna.

 

Pret si alte informatii

Ecranul este unul destul de mare (precum are si telefonul Nokia 108) avand o diagonala de 1.8 inch, suficient de mare cat sa poata fi folosit de catre oricine. Tot pentru o utilizare fara probleme, EVOLVEO EasyPhone dispune de un meniu foarte simplificat.

Acest telefon este unul din telefoanele cu o autonomie foarte buna, oferind posibilitatea de a efectua un apel de peste 4 ore fara sa aiba nevoie de incarcare. 

In ceea ce priveste pretul telefonului, acesta nu costa nici mai mult si nici mai putin de 159 de lei, deci se incadreaza in bugetul oricarui pensionar.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email