Espressor Krups K2 XP521030

Krups K2 XP521030 este un espressor puternic, acest lucru fiind dovedit si de faptul ca este cel mai vandut espressor din Romania in momentul de fata.

Este extrem de performant, are un design elegant care il face sa se potriveasca in orice bar sau birou, si are un pret de aproximativ 500 de ron ceea ce il face sa fie alegerea perfecta pentru cei care vor un espressor ieftin, dar totusi bine dotat.

Vine in culoarea neagra, cu elemente cromate si are garantie de pana la 24 de luni de zile, la cel mai bun service din Romania, iar livrarea este gratuita oriunde in tara, pana la domiciliul tau. Pretul este redus, espressorul Krups K2 XP521030 fiind la oferta speciala cu discount de 25%, asa ca grabiti-va daca vreti sa il achizitionati!

Krups K2 XP521030 este un espressor universal, ce foloseste cafea rasnita, avand suport pentru masuri de la 7 la 14 grame, in functie de tipul cafelei si taria produsului dorit. Este compatibil cu orice tip de cafea portionata (macinata) ceea ce il face sa fie cea mai buna alegere acolo unde profitul conteaza foarte mult, adica intr-un bar cu rulaj mic sau mediu.

 

Afla detalii despre acest produs.

 

Acest espressor este foarte usor de utilizat, iar cafeaua reziduala este foarte usor de eliminat. Nu sunt necesare filtre de cafea ca in cazul altor cafetiere, iar pentru curatare avem disponibil un buton care face toata treaba. Daca vreti sa preparati si alte bauturi calde, Krups K2 XP521030 va pune la dispozitie apa calda.

espressor Krups K2 XP521030

Are o putere de lucru de pana la 1400W, poate umple doua cesti simultan, capacitatea umplerii cu cafea macinata este de pana la 14 grame iar presiunea de lucru este foarte inalta, de 15 bari – adica stoarce foarte bine cafeaua, facand economie in timp ce ofera o cafea cu aroma foarte pronuntata fata de alte modele concurente. Un model ceva mai puternice este acesta de la Zelmer pe care vi l-am prezentat zilele trecute.

Krups K2 XP521030 are functii pentru capuccino, dispozitiv de spumare si de dozare pentru apa, si o functie de autocuratare care va scapa de unele costuri pe care ar fi trebuit sa le suportati daca aceasta functie lipsea. Cablul de alimentare cu energie electrica are lungimea de 1 m.

Asadar, ganditi-va cat de folositor va este un espressor ieftin, chiar si in casa voastra, nu doar la serviciu sau in cazul in care aveti un restaurant sau un bar. Este mult mai simplu sa faceti cafeaua acasa la un espressor automatizat decat la un filtru de cafea, in primul rand pentru ca rezultatul final este foarte diferit. Atunci cand faceti cafea la un filtru clasic, lichidul curge peste cafeaua macinata din care scoate maximum 20% din continut, restul cafelei fiind practic irosita.

Espressorul Krups K2 XP521030 scoate pana la 100% din continutul de cafea, datorita puterii de lucru de pana la 1500W si a presiunii de 15 bari. Achizitionand espressorul Krups K2 XP521030 nu doar ca beti o cafea mult mai aromata, la o calitate superioara, dar si economisiti o gramada de cafea, folodind de pana la 5 ori mai putina decat in mod normal.

1 Comentariu

Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email