Masina de spalat rufe Electrolux EWW1686HDW

Pana in prezent compania care a reusit sa ma impresioneze cel mai mult a fost Electrolux, prin produsele lor de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret.

Dupa ce v-am prezentat mai multe modele excelente calitativ, printre care si Electrolux EWF1408WDL, a venit si randul lui Electrolux EWW1686HDW sa ne treaca pragul.

Cu ce reuseste sa impresioneze acesta? In primul rand prin faptul ca spre deosebire de celelalte modele ofera si o capacitate mare de incarcare, precum si o viteza de centrifugare superioara.

Avem asadar posibilitatea de a spala intr-o singura sesiune pana la 8 kilograme de rufe, iar viteza de centrifugare maxima este de 1600 RPM. Am spus maxima deoarece Electrolux EWW1686HDW ofera chiar si un selector in aceasta privinta!

 

Afla pretul actualizat aici!

 

Cel mai bun pret pentru cel mai bun produs!

Electrolux EWW1686HDW face parte atat in ceea ce priveste eficienta energetica, cat si in cea la centrifugare si spalare din clasa A! Este asadar oa devarata campioana sosita pe meleagurile noastre si care asteapta sa o iei la tine acasa.

Va pot garanta, asa cum am facut-o de fiecare data cand v-am prezentat diverse produse, ca merita pana la ultimul ban, datorita perfomantele superioare in spalare ale acestei masini de spalat.

Tipul de afisaj este unul LCD, iar in ceea ce priveste programele speciale din dotarea acesteia, pot spune ca sunt unele dintre cele mai diverse, deoarece ni se pun la dispozitie mai multe optiuni dintre care sa alegem.

Putem selecta programul special pentru bumbac sau cel pentru lana, haine delicate, sintetice, precum si un program pentru o extra-clatire. Este perfecta din acest punct de vedere.

 

Concluzii

Electrolux EWW1686HDW este un model care chiar merita atentia voastra deoarece impresioneaza nu numai prin performantele sale in spalare ci si prin design-ul atractiv.

Un alt model peste care va puteti uita si pe care il recomand este Electrolux EDH3686GDE, review-ul fiind prezent pe site!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email