Masina de spalat rufe Electrolux EWW1476HDW

Electrolux EWW1476HDW este un produs de cea mai buna calitate, masina de spalat rufe fiind una dintre cele mai cautate de pe piata.

Aceasta vine in dotare cu cele mai bune si mai folositoare tehnologii si functii, astfel incat la final sa ai parte de cele mai curate haine pe care le-ai avut vreodata.

 

Pret promotional doar aici!

 

Desi ofera o spalare extrem de eficienta, rufele fiind foarte bine spalate – pe buna dreptate, deoarece face parte din clasa de eficienta la spalare A – aceasta are si cateva minusuri.

Unul dintre ele este reprezentat de faptul ca, spre deosebire de Gorenje W9865E, Electrolux EWW1476HDW face parte din clasa de eficienta energetica B, asadar nu este una foarte buna la facut economii sau salvat mediul inconjurator.

 

Se pliaza perfect pe programul tau!

Desi pe piata sunt si modele ceva mai bune, ca de exemplu LG F1296TDA3, nici Electrolux EWW1476HDW nu este o optiuni de dat la o parte, in primul rand datorita posibilitatii de a regla durata ciclului astfel incat sa se integreze perfect in programul tau de zi cu zi.

Aceasta masina de spalat are in dotarea sa mai multe sisteme profesionale care au rolul de a oferi posibilitatea lui Electrolux EWW1476HDW de a se adapta perfect nevoilor tale!

Electrolux EWW1476HDW ofera de asemenea o capacitate maxima de incarcare de pana la 7 kilograme in spalare si pana la 5 kilograme in uscare, iar viteza de centrifugare este de 1400 RPM.

Acest model are in dotarea sa un numar impresionant de 23 de programe care sa te ajute sa faci alegerea corecta atunci cand ai de spalat obiecte vestimentare mai delicate, iar sistemul de siguranta impotriva copiilor este de un real ajutor.

 

Concluzii

Am observat ca prin magazine acesta masina de spalat are un pret special, iar acest lucru il face o optiuni buna, care merita luata in considerare.

Electrolux EWW1476HDW este un produs foarte bun, dupa cum ne-au obisnuit deja compania.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email