Masina de spalat rufe Electrolux EWT41064TW

Dupa ce am facut review la Whirlpool AWE 55711 R, am zis sa mai aleg o masina de spalat cu incarcare verticala despre care sa va vorbesc.

Asa am ajuns la modelul Electrolux EWT41064TW, care mi-a facut cu ochiul datorita disponibilitatii sale in cadrul unor promotii foarte interesante, unde pretul este ceva mai scazut decat in mode normal (la momentul scrierii acestui review!).

Cu ce reuseste sa se evidentieze Electrolux EWT41064TW fata de modelul anterior? In primul rand prin capacitatea de incarcare usor mai mare, de aceasta data aceasta atingand valoarea de 6 kilograme.

De asemenea, aceasta respecta toate directivele UE si face parte din clasa de eficienta energetica A++, protejand mediul si in acelasi timp buzunarul nostru.

 

Pret bomba!

 

Este masina de spalat de calitate!

Deoarece vine la un pret nu foarte mic, calitate este garantata, aceasta masina de spalat rufe fiind recomandarea noastra atunci cand vine vorba de utilizarea sa in spatii mai mici, care nu permit o alta solutie mai mare.

Electrolux EWT41064TW reuseste sa iti devina cel mai bun prieten prin faptul ca “te asculta” astfel incat programele sale sa se plieze perfect pe programul tau zilnic.

Ce inseamna mai exact acest lucru? Inseamna ca dispune de functia TimeManager care permite modificarea duratei ciclului de spalare astfel incat hainele tale sa fie spalate exact atunci cand tu trebuie sa pleci la servici sau cand te pregatesti de alte activitati.

 

Concluzii

Masina de spalat Electrolux EWT41064TW este o alegere foarte buna pentru cei care prefera un astfel de model cu incarcare verticala.

In cazul in care nu esti genul care prefera astfel de modele, atunci iti poti indrepta atentia spre Beko WMY71033LMB3, o masina de spalat cu incarcare frotnala, 7 kg capacitate si perfomante uimitoare in spalare!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email