Masina de spalat rufe Electrolux EWS31074NU

In acest moment Electrolux EWS31074NU este printre cele mai bune masini de spalat de pe piata din Romania, reusind sa ofere un plus de calitate la cel mai bun pret.

O sa precizez inca de la inceput ca Electrolux EWS31074NU este capabila de unele lucruri pe care nu o sa le mai intalniti pe alte modele din aceasta gama de pret.

Despre ce vorbesc mai exact? Ei bine, Electrolux EWS31074NU ne permite sa reglam durata ciclului de spalare in functie de preferintele noastre.

Asadar, daca va grabiti si aveti nevoie urgenta ca hainele sa fie spalate, ai posibilitatea sa setezi durata maxima pe care tu o consideri necesara.

De asemenea, dispune chiar si de o functie de spalare rapida, care in cazul masinii de spalat Electrolux EWS31074NU poarta denumirea de “program Mini”, si care asigura spalarea la cea mai buna calitate in doar 20 de minute. Foarte tare, asa-i? Acum ai mai mult timp pentru tine! Un alt model cu o asemenea performanta este masina de spalat LG F1296TDA3, pe care o recomand.

O adevarata bijuterie! Grabeste-te, stocul este limitat!

Electrolux EWS31074NU vine cu protectie si in cazul fluctuatiilor de tensiuni, astfel incat daca locuiti intr-o zona in care exista aceasta problema, masina de spalat din acest review este alegerea potrivita, ea rezistand la fluctuatiile de tensiuni intre 95 si 240 de volti.

In plus, datorita protectiei, in cazul in care tensiunea este intr-adevar “cu probleme”, atunci Electrolux EWS31074NU se opreste urmand a porni automat dupa ce aceasta redevine in parametrii normali.

Masina de spalat este una cu incarcare frontala, suporta o capacitate maxima de incarcare de pana la 7 kilograme, iar viteza de centrifugare este de 1000 rpm.

Concluzii

Electrolux EWS31074NU este pur si simplu un model pe care nu il poti rata! Stocul este unul limitat, asadar sfatul meu este sa va grabiti pentru a mai putea avea parte de aceasta super oferta. Comanda chiar acum!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email