Masina de spalat rufe Electrolux EWF1408WDL

Desi la o masina de spalat de calitate nu pun intotdeauna pret pe design, trebuie sa spun ca Electrolux EWF1408WDL reuseste sa exceleze in aceasta privinta.

 

Pret bomba!

 

Acest model vine cu un design ultra modern, extrem de elegant, iar materialele sunt de cea mai buna calitate, lucru pe care l-am mai intalnit pana acum la LG F14A8TDA, un alt produs de calitate.

Masina de spalat Electrolux EWF1408WDL este una premium, iar pretul cred ca face destul de evident acest aspect, el fiind destul de ridicat. Dar pana la urma, asa cum am mai spus-o in nenumarate randuri, calitate are pretul ei.

Inainte sa trec mai departe, o sa va spun ca pe site-ul nostru o sa gasiti un numar impresionant de modele de calitate si la un pret mai redus, asta in cazul in care subiectul de astazi vi se pare mult prea scump.

 

O masina de spalat de cea mai buna calitate!Masina de spalat rufe Electrolux EWF1408WDL

Electrolux EWF1408WDL reuseste sa impresioneze prin performantele sale, spalarea realizandu-se extrem de rapid, gradul de curatare fiind unul inalt.

Aceasta este o masina de spalat inteligenta, reusind sa invete de la cel care o utilizeaza, memorand cele mai frecvente optiuni alese de acesta atunci cand o seteaza. Asadar, o sa ai parte de o experienta personalizata!

Un alt atu al masinii de spalat rufe o reprezinta clasa de eficienta energetica din care face parte, mai exact A+++, dar mai ales faptul ca ea consuma cu pana la 20% mai putina energie decat o face un alt model al acestei clase.

De asemenea, Electrolux EWF1408WDL ofera un volum urias, capacitatea maxima de incarcare a acesteia fiind de nici mai mult nici mai putin de 10 kilograme!

Daca va intereseaza o astfel de masina de spalat premium, atunci mai mult ca sigur o sa gasiti atractiv si produsul Hotpoint AQD970D49.

 

Concluzii

In cadrul unor oferte speciale pretul masinii de spalat Electrolux EWF1408WDL poate deveni mai atractiv, desi nu cu mult.

In orice caz, aceasta merita toata atentia prin perfomantele sale, dar si datorita aspectului foarte elegant si modern al acesteia.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email