Masina de spalat rufe Electrolux EWF1276GDW

In lista noastra cu masini de spalat de top si-a facut un loc un nou produs al celor de la Electrolux, asa cum cred ca v-ati si asteptat.

 

Pret uluitor doar aici!

 

Dupa cum v-am spus deja si cand v-am vorbit despre Electrolux EWW1686HDW, acestia reusesc de fiecare data sa aduca pe piata produse de cea mai buna calitate, perfecte pentru consumatorii romani.

Electrolux EWF1276GDW, subiectul review-ului de astazi nu face nici el exceptie, facand si acesta parte din elita masinilor de spalat.

Cel mai mult apreciez la aceste modele de la Electrolux faptul ca rufele dupa spalare sunt gata pregatite pentru calcat, aceasta facilitate putandu-se regasi si pe modelul EWF1408WDL al acestora.

 

Rufele sunt pregatite pentru calcat imediat dupa spalat!Masina de spalat rufe Electrolux EWF1276GDW

Cum este posibil acest lucru? Prin faptul ca Electrolux EWF1276GDW foloseste aburul pentru a improspata si a elimina cutele din hainele voastre cele mai delicate si mai importante.

Pe langa cutele care pot aparea in procesul de spalare, acest sistem creat special de Electolux elimina si mirosurile neplacute, astfel incat prospetimea sa te urmareasca pretutindeni!

Pe fisa tehnica a lui Electrolux EWF1276GDW mai regasim si informatii care ne spun ca aceasta masina de spalat suporta o capacitate maxima de incarcare de 7 kilograme, iar viteza de centrifugare este de 1200 RPM.

De asemenea, ea face parte din clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca o sa economisesti ceva banuti la sfarsitul lunii cand vin facturile!

 

Concluzii

Chiar daca pretul nu este printre cele mai mici, caltiatea este una care face sa merite acest sacrificiu financiar.

In acest moment beneficiezi de un discount de 150 de lei, insa acest lucru poate schimba, fie crescand discount-ul fie fiind eliminat complet, in functie de ofertele lunii practicate de magazine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email