Masina de spalat vase Electrolux ESL4200LO

Nu toata lumea se poate bucura de bucatarii foarte spatioase ci sunt si cazuri in care trebuie sa folosim cat mai inteligent pana si cel mai mic colt al acesteia. Totusi masinii de spalat vase Electrolux ESL4200LO ii vom gasi foarte usor locul in bucatarie, aceasta avand o latime de doar 45 de centimetri insa o capacitate destul de mare.

Iar pentru ca stim ca multe persoane cauta masini de spalat vase de dimensiuni mici, ne-am gandit sa facem un review masinii de spalat vase Electrolux ESL4200LO.

 

Vezi pretul actualizat!

 

Electrolux ESL4200LO, dimensiuni mici si capacitate mareMasina de spalat vase Electrolux ESL4200LO

Pe cat e de mica, pe atat e de rapida. Electrolux ESL4200LO poate spala vasele in doar 30 de minute, ceea ce ne permite sa lasam vasele de la felul intai la spalat iar in timp ce consumam felul doi, vasele sa fie curate. Acest timp este insa valabil in special pentru vasele care sunt doar putin murdare.

O masina de spalat vase are mereu nevoie de sare si de agent de clatire. De aceea trebuie sa avem grija sa dispuna de cei doi asi din maneca pentru a putea avea o durata cat mai mare de viata. Electrolux ESL4200LO va trai foarte mult datorita indicatoarelor LED care ne anunta cand nu mai exista sare sau agent de clatire. Deci va fi foarte usor sa avem grija de ea.

Electrolux ESL4200LO are o capacitate ceva mai mica fata de masina de spalat vase Whirlpool ADG 301, aceasta fiind de 9 seturi de vase, spre deosebire de cele 10 seturi ce pot fi spalate cu cealalta masina de spalat vase. De asemenea clasa energetica este A, deci mai mica decat in cazul masinii de spalat mentionate anterior.

 

Programe si alte specificatii

Electrolux ESL4200LO dispune de un numar de 5 programeEco 50 °C, Intensiv 70, Normal 65, QuickPlus 65° si Pauza.

De asemenea aceasta masina de spalat vase dispune si de alte specificatii interesante. Aceasta dispune de un sistem de oprire apa, ne afiseaza timpul de spalare ramasne indica terminarea programului si este dotata cu mai multe accesorii precum cosul pentru tacamuri, suportul pentru cani precum si un cos reglabil pe inaltime.

Un ultim aspect ce trebuie mentionat numaidecat in legatura cu acest produs este consumul de 3640 de litri de apa pe an.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email