Masina de spalat vase Electrolux ESF2300OW

Majoritatea masinilor de spalat vase au un design aproape la fel, singurele diferente fiind culorile. Ca arhitectura insa, 95% sunt la fel. Electrolux ESF2300OW este acea masina de spalat vase care intra in categoria celor diferite, motiv pentru care am ales sa ii facem un review si sa v-o prezentam si voua.

 

Electrolux ESF2300OW, design placut si numar mare de dotari

Daca majoritatea masinilor de spalat vase se deschid de sus, avand un capac ce poate fi ridicat, Electrolux ESF2300OW se aseamana unui sertar, deoarece dispune de acelasi tip de deschidere. Din acest motiv nu ocupa nici prea mult spatiu, fiind astfel o masina de spalat vase perfecta pentru bucatariile mai mici.

 

Vezi comentariile clientilor.

 

Masina de spalat vase Electrolux ESF2300OW

Un alt aspect special al acestei masini de spalat vase este acela ca poate alege singura temperatura si programul in functie de tipul vaselor, ceea ce e foarte tare. Acest lucru se poate intampla atunci cand activam programul AutoFlex care mai apoi foloseste o tehnologie cu laser care verifica murdaria vaselor.

Chiar daca nu ocupa un spatiu mare, Electrolux ESF2300OW poate spala vasele dupa o cina servita in 6, dispunand de un raft reglabil precum si de un cos pentru tacamuri.

Vreti ca vasele sa fie spalate mai tarziu? Puteti folosi functia program intarziat care poate intarzia acest proces cu pana la 24 de ore. Aceasta functie poate fi intalnita si la modelul Whirlpool ADGU 872 IX.

Poate ca va intereseaza consumul acestei masini de spalat vase. Ei bine Electrolux ESF2300OW face parte din clasa energetica A, deci nu are un consum prea mare. Tot legat de consum, trebuie mentionat si consumul de apa anual de 2100 de litri.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email