Aparat de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW

A venit vara, iar caldura a devenit insuportabila, nu-i asa? Ei bine, in aceasta situatie site-ul nostru iti sare in ajutor si iti recomanda aparatul de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW.

Acesta reuseste sa ofere la un pret foarte bun performante de top, astfel incat sa treci cu bine de caldurile greu de suportat specifice verii.

 

Afla aici pretul bomba!

 

In plus, Electrolux EPI12LEIW poate fi folosit la fel de bine si pe perioada iernii, ajutandu-ne sa nici nu simtim iernile grele, acesta oferind o capacitate de incalzire de 12500 BTU.

Un alt aspect important ete legat de tipul filtrului, care este Hepa din Carbon activ. Perfect pentru sanatatea ta, oferind un aer proaspat si lipsit de impuritati.

 

De ce modelul Electrolux EPI12LEIW?

De ce? Foarte simplu, datorita eficientei acestui aparat de aer conditionat, care il face o alegere excelenta pentru toti cei care isi doresc un produs de calitat, iar pentru acest lucru sunt dispusi sa bage mana putin mai adanc in buzunar.

Acesta vine pe langa performantele de top si cu un aspect placut ochiului, reusind sa se integreze perfect in orice tip de incapere. O alta alegere perfecta in ceea ce priveste aspectul exterior este Vortex VAI-A18ASWM.

De asemenea, Electrolux EPI12LEIW dispune si de tehnologia Inverter, iar numarul de trepte al ventilatorului este de 4. Mai gasim de asemenea si un afisaj LCD si o telecomanda, astfel incat utilizarea sa sa fie foarte usoara si prietenoasa, totul pentru tine!

 

Concluzii

Electrolux EPI12LEIW reprezinta un produs de calitate, la un pret caruia i s-a aplicat un discount generos, astfel incat pretul sa fie sub pragul de 2.000 lei.

Asadar, Electrolux EPI12LEIW ofera pe langa un confort sporit caminului tau, si un plus de economie la buget. Cumperi ce-i mai bun, la cea mai mica suma! Ca o paranteza, ceva si mai accesibil este Star-Light ACM-12BIN.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email