Aparat de aer conditionat Electrolux EPI09LEIW

La review-ul lui Whirlpool AMD 026 am fost rugat sa prezint si un aparat de aer conditionat care sa sa afle undeva intre 2000 si 1800 de lei ca pret.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Asa am ajuns la Electrolux EPI09LEIW, care se integreaza perfect in aceste conditii, oferind in plus si performante ridicate, astfel incat sa avem parte de un confort sporit in caminult nostru.

Indiferent de cum este vremea afara, acest aparat de aer conditionat care vine la cel mai bun pret, reuseste sa isi dovedeasca utilitatea prin dotarile sale foarte interesante.

Mai exact prin ce impresioneaza Electrolux EPI09LEIW? Foarte simplu: ofera eleganta, tehnologii avansate si… ceea ce este cel mai important – o calitate a aerului perfecta pentru sanatatea ta!

 

Cea mai buna performanta la cel mai bun pret!

Electrolux EPI09LEIW este capabila la un pret foarte bun, caruia i s-a aplciat un discount mai mult decat generos, sa ofere cele mai bune performante din categoria sa, astfel incat sa ai parte de cele mai bune conditii la tine acasa.

Aparatul de aer conditionat Electrolux EPI09LEIW are un filtru tip Hepa din carbon activ, iar tehnologia Inverter este si ea prezenta, la fel fiind si afisajul LCD.

Un alt lucru de apreciat la acesta este capacitatea de racire care are o valoare de 9000 BTU, dar si clasa de energie racire A+. De asemenea, numarul de trepte a ventilatorului este de 4, astfel incat sa ai de unde alege!

 

Concluzii

Electrolux EPI09LEIW este un aparat de aer conditionat capabil sa ofere performante ridicate la un pret ceva mai asezat, astfel incat sa ai parte de dotari de top indiferent de care este bugetul tau.

Sfat: daca esti in cautarea celui mai ieftin model, atunci afla ca acesta este Heinner HAC-9INVB, despre care v-am vorbit de curand.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email