Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3

Desi eu nu sunt un mare fan al uscatoarelor de rufe (poate si pentru ca marimea apartamentului nu-mi permite achizitionarea unuia), am hotarat ca dupa ce v-am vorbit despre Whirlpool AZB6370 sa va prezint un nou model.

Electrolux EDP2074GW3 este un uscator de rufe de calitate, care vine insa la un pret destul de mare, facandu-l astfel nu foarte accesibil pentru un numar mare de persoane.

Totusi, acest lucru inseamna ca ofera o calitate ridicata si un tratament special pentru hainele noastre, care nu vor avea de suferit indiferent de tipul materialelor.

Ce ofera pe scurt Electrolux EDP2074GW3? Simplu: functii inteligente, performanta, ajutor la calcare!

 

Uscator de rufe de cea mai buna calitate! Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3

Electrolux EDP2074GW3 dispune de un afisaj tip LCD care ne tine la curent cu timpul ramas, pecum si etapa la care se afla, iar capacitatea maxima de incarcare a uscatorului de rufe atinge 7 kilograme.

 

Parerile clientilor despre uscatorul de rufe doar aici. 

 

In plus, ofera programe speciale pentru bumbac, sintetice si chiar unul care ne ofera rufele gata pregatite pentru calcat, astfel incat efortul sa fie minim.

Desi face parte din clasa de eficienta energetica B, am observat ca nu consuma foarte multa energie sau apa, utilizand exact cantitatea de care are nevoie, facand economie.

Observ ca in aceasta perioada in cadrul unor oferte promotionale nu se afla si Electrolux EDP2074GW3, insa ma astept ca pe viitorul pretul sa mai scada si sa fie aplicate niste discount-uri interesante. Fiti alaturi de site-ul nostru si noi va vom anunta!

 

Concluzii

Electrolux EDP2074GW3 este unul dintre cele mai bune uscatoare de rufe de pe piata din Romania, fiind alaturi de Electrolux EDC2086GW3 o optiune demna de luat in seama.

Daca totusi nu iti doresti un uscator de rufe ci o masina de spalat completa, site-ul nostru iti sta la dispozitie, asadar spor la cumparaturi si studiaza atent piata inainte de a lua o decizie finala.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email