Uscator de rufe Electrolux EDH3686GDE

Dupa ce v-am vorbit despre masina de spalat Electrolux EWF1487HDW, a venit randul sa va prezint si un uscator de calitate, de la acelasi producator, care vine perfect in completarea acesteia.

Uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE vine perfect in completarea oricarui model de masina de spalat  despre care v-am vorbit in trecut, fiind de un real ajutor.

Printre caracteristicile de baza ale acestuia se numara afisajul LCD, capacitatea de incarcare care atinge 8 kg, precum si clasa de eficienta energetica A+ din care face parte.

Totusi, cel mai important aspect care recomanda uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE este certificare Woolmark Silver, ceea ce inseamna ca articolele din lana vor fi in cea mai mare siguranta si vor primi cel mai bun tratament din partea acestuia.

 

Vezi detaliile actualizate aici!

 

Programe dedicate pentru cea mai buna calitate!

Electrolux EDH3686GDE impresioneaza si prin faptul ca reuseste sa-si termine treaba avand cele mai bune rezultate chiar si atunci cand incarcatura este cea maxima, de 8 kg, ceea ce inseamna ca vei putea usca intr-un timp record un numar impresionant de haine. Totul pentru a-ti usura tie munca.

Asa cum am si precizat mai sus, clasa de eficienta energetica din care face parte asigura o utilizare intensa a acestuia fara ca tu sa-ti faci griji pentru faptul ca facturile vor fi umflate foarte mult.

De asemenea, un alt lucru pe care l-am intalnit destul de rar, este faptul ca cele 4 picioruse sunt ajustabile, iar acest lucru iti permite o mai buna mobilitate si integrare a acestuia in “peisaj”. Daca totusi nu iti surade ideea de a avea inca un astfel de obect prin casa, atunci poti oricand alege pe Indesit Innex XWDE 961480X, care este o masina de spalat cu uscator integrat.

Singurul minus daca pot sa-l numesc asa este pretul destul de ridicat, insa in functie de ofertele disponibile lunar, acesta poate fi mai mic sau mai mare, in functie de momentul in care te hotarasti sa-l cumperi, asa ca sfatul meu este sa urmaresti cu atentie modul in care acesta evolueaza.

 

Concluzii

Daca dispui de un buget generos, atunci Electrolux EDH3686GDE reprezinta o alegere perfecta, care si-a castigat pe merit locul de onoare pe platforma noastra de review-uri.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email