Uscator de rufe Electrolux EDC2086GW3

Electrolux EDC2086GW3 este, asa cum ii spune si numele, un uscator de rufe de lux, reusind sa-i multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi dintre noi.

Fiind un model premium, bineinteles ca este si certificat Woolmark Silver. Ce inseamna acest luru? Faptul ca articolele din lana vor avea parte de cel mai bun tratament posibil in acest moment! Iar pretul este si el promotional!

Un alt element care il recomanda este capacitatea foarte mare, existand posibilitatea de a usca intr-o singura sesiune o cantitate de pana la 8 kilograme de rufe. Astfel ca tu esti castigat in ceea ce priveste timpul pierdut pentru astfel de activitati.

 

Vezi toate detaliile despre acest produs. 

 

O calitate excelenta!

Uscatorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 dispune si de un afisaj tip LCD, iar senzorul pentru uscare este si el prezent.

Printre programele speciale menite sa ofere cel mai bun tratament hainelor se numara programul pentru bumbac, programul pentru sintetice si cel care face hainele mult mai usor de calcat.Uscator de rufe Electrolux EDC2086GW3

O alta caracteristicia interesanta a uscatorului de rufe Electrolux EDC2086GW3 este modalitatea in care il putem seta, astfel incat sa se plieze perfect pe programul nostru.

Mai exact, acesta isi va face treaba exact in functie de cum doriti, in sensul ca programul de uscare se va termina exact atunci cand noi vom dori, astfel incat sa nu ne mai stabilim intalnirile importante in functie de el.

In ceea ce priveste aspectul, pot spune ca este unul elegant, materialele folosite fiind de calitate si rezistente. Ofera un plus de personalitate pentru baia sau bucataria ta! Totusi recomandam o masina de spalat completa, cum este Hotpoint AQS73D29.

 

Concluzii

Electrolux EDC2086GW3 reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un uscator de rufe separat de o masina de spalat, iar daca doriti ceva mai ieftin, atunci puteti arunca o privire si peste review-ul lui Whirlpool AZB6370.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email