Generator electric Einhell BT-PG 2000/2

Generatorul de curent electric Einhell BT-PG 2000/2 este o solutie eleganta si puternica prin care poti obtine curent electric in locurile in care acesta lipseste.

Este un generator care iti atrage atentia prin aspect (la fel ca si generatorul electric STANLEY SG4200), fiind foarte placut la vedere, prin greutatea foarte redusa, in ciuda puterii sale si prin dotari.

Avand doar 36.4 kg, poate sa fie purtat cu usurinta peste tot si isi poate face treaba foarte bine, indiferent de locul in care este pus.

 

Pret bomba!

 

Care sunt specificatiile generatorului Einhell BT-PG 2000/2?Generator electric Einhell BT-PG 20002

Sursa de alimentare are o putere continua de 2000 de W. Acesta asigura energie suficienta pentru a acoperi foarte multe aplicatii si pentru a alimenta o serie de dispozitive sau electrocasnice.

Nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu timpul de functionare al generatorului, deoarece are un rezervor de 13 litri si cu o incarcatura maxima poate sa functioneze continuu pana la 11 ore. Evident, atunci cand se termina benzina, poate sa fie reincarcat cu usurinta.

Functionarea de 11 ore se face la 2/3 din sarcina. In cazul in care sarcina este maxima, functionarea poate sa scada in timp, insa nu cu mult. Daca vrei un model cu autonomie putin mai mare il poti alege pe acesta (Black&Decker BD2200).

Generatorul Einhell BT-PG 2000/2 este actionat printr-un motor in 4 timpi, care prezinta o calitate sporita, este echipat cu un intrerupator de suprasarcina si este foarte rezistent. Totul la cel mai bun pret doar pentru tine.

 

Generator electric Einhell BT-PG 20002Cu ce iese in evidenta acest generator?

Rezerorul de 13 litri. Acesta este mare si asigura o functionare continua;
Indicator al nivelului de combustibil. Stii mereu cat combustibil mai ai, deoarece Einhell BT-PG 2000/2 iti spune asta;
Priza de 2×230 V. Poti folosi orice aparatura cu acest generator, deoarece este echipat cu o priza normala, de 230 V, care poate sa fie folosita fara probleme;
Motor puternic cu actiune in 4 timpi; (daca vrei unul mai puternic vezi si aici)
Zgomot redus in timpul functionarii;
Pret mic si garantie 24 de luni + transport gratuit pana acasa

Clientii sunt foarte multimiti de generatorul Einhell BT-PG 2000/2 si fac recomandari pentru acest model celor ce au nevoie de un generator electric ieftin, dar de calitate si puternic astfel incat sa poti alimenta o intreaga casa. Este ideal pentru petreceri pe munte, sau pentru a alimenta o intreaga cabana.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email