Laptop Dell XPS 13

De data aceasta am de gand sa va prezint un laptop ce are mai multe versiuni disponibile, fiind asemanator cu Lenovo Yoga 3 din acest punct de vedere.

Este vorba despre Dell XPS 13, un laptop care a reusit sa impresioneze atat prin performanta sa, cat si prin pretul la care acesta este vandut la ora actuala pe piata.

Sa nu mai spun ca vine cu caracteristici de top, care cu siguranta te vor impresiona inca de la inceput.

Aceste caracteristici fac parte dintr-o lista lunga, unele dintre acestea, dupa parerea mea, iesind in evidenta si meritand a fii mentionate.

Dell XPS 13 vine dotat cu o serie de caracteristici impresionante

Una dintre acestea este vizionalizarea uimitoare pe care ecranul lui Dell XPS 13 o ofera, continutul redat fiind vizibil din aproape orice unghi. Aceasta este posibila datorita tehnologiei de comutare in plan, care ofera un unghi de vizibilitate pana la 170 de grade, la fel ca si Acer Aspire Switch 10.

Inca o caracteristica ce merita mentionata este materialul foarte rezistent cu care Dell XPS 13 a fost construit. Fiind construit dintr-un aluminiu prelucrat, ce a fost taiat dintr-o singura bucata, sasiul acestui laptop de top la un pret special, este foarte resistent.

Acest lucru se datoreaza si faptului ca seria de produse XPS au in componenta sa fibra de carbon, care duce de asemena la o durabilitate sporita. In ceea ce priveste capacitatile lui Dell XPS 13, acestea sunt unele din cele mai avansante din categoria laptop-urilor.

Performanta ridicata

Dell XPS 13 vine echipat cu un procesor Intel Core i7, construit dupa arhitectura Broadwell, acesta avand o frecventa de 2400MHz, ce poate fii sporita prin Turbo Boost pana la 3000MHz.

Memoria RAM din seria DDR3 este de 8GB si ruleaza la o frecventa de 1600MHz, acest laptop venind de asemenea cu o placa video integrata din seria Intel HD Graphics 5500.

Desi Dell XPS 13 are un hard disk cu o memorie ceva mai scazuta, avand doar 256GB disponibili pentru stocarea informatiei, acesta face parte din seria SSD, ce reprezinta noua generatie de hard disk-uri, aceastea fiind capabile sa prelucreze informatia stocata pe ele la o viteza mult mai mare.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email