Laptop Dell Inspiron 5758

A sosit timpul sa incheiem si aceasta lista de laptop-uri, de data aceasta cu un laptop de la Dell care desi are un pret putin mai ridicat, reuseste sa dea un randament potrivit acestuia.

Noua tehnologie de care se foloseste Dell Inspiron 5758 ii permite acestuia nu numai sa redea o imagine de o calitate superioara, ci si sa aiba o putere de procesare sporita (la fel ca si Dell Inspiron 3551).

Dell Inspiron 5758 foloseste un display de tip LCD LED cu un format Full HD, diagonala acestuia fiind ceva mai mare, ajungand pana la 17.3 inch.

Dell Inspiron 5758 nu este doar o platforma de lucru

Imaginea este redata intr-un mod spectaculos pe rezolutia de 1920 x 1080, acest display folosindu-se de caracteristici speciale precum Anti-Glare si Anti-Glare Full HD, toate acestea permitand utilizatorului sa se bucure de filme sau material multimedia in format HD, fiind asemanator cu Asus X555LB-XX025D din acest punct de vedere.

Imaginea afisata pe ecran poate sa fie marita sau micsorata cu usurinta datorita touchpad-ului incorporat, permitand utilizatorului sa rasfoiasca prin continut cu mare usurinta. In ceea ce priveste folosirea lui Dell Inspiron 5758 pentru lucru, acesta ofera o experienta placuta si neintrerupta, chiar si pe intuneric, datorita tastaturii sale cu retroiluminare. Iar toate acestea iti sunt oferite la un pret foarte bun.

Performanta ridicata

Dell Inspiron 5758 are in configuratia sa un procesor Intel Core i7 , cu GPU ce face parte din seria Intel HD Graphics 5500, acesta fiind construit pe arhitectura Broadwell. Procesorul Intel Core i7 functioneaza la o frecventa optima de 2400 MHz, insa fiind posibil ca aceasta sa fie crescuta prin Trubo Boost pana la 3000 Mhz.

Capacitatea maxima a memoriei RAM de tipul DDRL3 este de 8GB, in timp ce placa video dedicata NVidia GeForce 920M are de asemenea o memorie de tipul DDR3, insa de 4 GB. Hard disk-ul de 1000 GB ofera spatiu suficient de stocare al informatiei, fie ca este vorba de muzica, filme, jocuri sau orice altceva.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email