Laptop Dell Inspiron 5558

A sosit timpul sa va prezentam inca un laptop, de data aceasta fiind unul produs de catre Dell, acest laptop avand cinci versiuni in momentul in care a iesit pe piata de la noi. Fiecare dintre aceste versiuni este diferita fata de cealalta, avand avantajele si dezavantejele lor, pretul acestora fiind cuprins intre 1699 lei si 2499 lei.

Laptop despre care vorbim este Dell Inspiron 5558, iar pentru scopul acestui review am de gand sa va prezinta una din cele cinci versiuni, care dupa parerea mea este nu numai accesibila din punct de vedere al pretului, insa ofera si o performanta pe masura acestuia, oferind posibilitatea de a beneficia de un laptop puternic fara a fii necesar un buget mare (la fel ca si Dell Inspiron 5758).

Dell Inspiron 5558 ofera o performanta mai mult decat satisfacatoare

Aceasta versiune a lui Dell Inspiron 5558 are in configuratia sa un procesor Intel Core i5 construit pe arhitectura Broadwell. Acesta functioneaza la o frecventa de 2200 MHz, care insa poate sa fie ridicata prin Turbo Boost pana la 2700 MHz, acest procesor facand parte din seria Intel HD Graphics 5500.

Placa video este una dedicata si foarte performanta, fiind vorba de Nvidia GeForce 920M. Aceasta placa video are o memorie impresionanta de 4GB DDR3 RAM si foloseste caracteristici speciale precum Nvidia PhysX si GPU Boost 2.0. In ceea ce priveste memoria RAM, aceasta este de asemenea de 4 GB, facand parte din seria DDR3L.

Aplicatii, multimedia si amplu spatiu de stocare

La fel ca si Asus K555LN, Dell Inspiron 5558 vine echipat cu un DVD R, difuzoare integrate si microfon incorporat. Acesta beneficiaza si de o camera web HD 720p si un cititor de carduri, fiind asadar un laptop perfect si complet.

Dell Inspiron 5558 are un display cu o diagonala de pana la 15.6 inch, acesta fiind capabil sa redea imagini la o rezolutie de 1366 x 768, oferind de asemenea un spatiu de stocare a informatiei de pana la 1000 GB.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email