Laptop Dell Inspiron 3551

Continuand lista de laptup-uri  pe care am inceput-o acum ceva vreme, am de gand sa va prezint un laptop foarte bun produs de catre Dell, acesta reusind sa ofera o performanta decenta, pe masura pretului accesibil la care acest laptop poate sa fie cumparat la ora actuala.

Vorbesc desigur despre Dell Inspiron 3551, acesta fiind capabil sa ofere o performanta destul de buna, fara sa iti dea o gaura mare in buget atunci cand il achizitionezi fiind similar cu Dell Inspiron 5758 din acest punct de vedere.

Calitate ridicata la un pret redus

Dell Inspiron 3551 are in configuratia sa un procesor Intel pentium Quad-Core din seria Intel HD Graphics, ce functioneaza la o frecventa de 2160 MHz, ce poate sa fie sporita pana la 2660 MHz prin Turbo Boost.

Placa video este integrata si face parte din seria Intel HD Graphics, in timp ce memoria RAM DDR3 este de 4 GB si functioneaza la o frecventa de 1600 MHz. In ceea ce priveste hard disk-ul, acesta ofera amplu spatiu de stocare a informatiei, ajungand pana la 500 GB.

Dell Inspiron 3551 vine de asemenea echipat cu un display a carui diagonala ajunge pana la 15.6 inch, ce reda imaginea la o rezolutie de 1366 x 768, avand un format HD si beneficiind de caracteristici speciale precum TrueLife si LED Blacklight. Acest laptop beneficiaza de difuzoare si microfon integrate, camera web HD 720p, 2 x porturi USB 2.0 si 1 x porturi USB 3.0.

Dell Inspiron 3551 este un laptop accesibil

La fel ca si Asus X553MA-SX455B, Dell Inspiron 3551 vine la un pret redus, care permite majoritatii fanilor de laptop-uri sa il achizitioneze cu usurinta.

Daca iti doreste sa te bucuri de un laptop ce poate indeplinii toate functiile unei platforme de lucru si divertisment mobile, fara sa fie necesar un buget ridicat, atunci acesta este laptop-ul pentru tine, reusind sa ofere un excelent raport calitate-pret, pe care cu siguranta il vei aprecia.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email