Laptop Dell Inspiron 3543

Astazi o sa va vorbesc despre un nou laptop al celor de la Dell, compania care de fiecare data ofera produse de cea mai buna calitate.

Mai mult ca sigur vei aprecia absolut totul la acest model de laptop, incepand cu constructia sa si terminand cu multiple configuratii dintre care pute alege.

Dell Inspiron 3543 este varul mai mare al lui Dell Inspiron 3542, acesta venind pe piata in 9 versiuni distincte, ale caror configuratii variaza de la una la alta. Pretul acestora variaza de asemenea, in functie de performanta fiecarei versiuni, astfel incat ajunge sa fie cuprins intre 1299 lei si 2999 lei.

Un laptop pentru toti iubitorii de PC-uri portabile

Dell Inspiron 3543 sau mai exact versiunea acestuia pe care am de gand sa o prezint la in acest review sa afla la un pret de nivel mediu, acest laptop oferind o performanta destul de ridicata in schimb, la fel ca si Lenovo B50-70.

In configuratia acestuia se gaseste un procesor Intel Core i5, construit dupa modelul arhitectural Broadwell  si facand parte din seria Intel HD Graphics 5500. Acesta ruleaza la o frecventa de 2200MHz, ce poate sa fie crescuta pinr Turbo Boost pana la 2700MHz.

Placa video este una dedicata si foarte buna, din punctul meu de vedere. Este vorba da NVidia GeForce 820M, o placa video ce are propria ei memorie din categoria DDR3, de pana la 2GB. Vorbind de memorie, capacitatea RAM DDR3 este de 4GB, aceasta ruland la o frecventa de 1600MHz.

Dell Inspiron 3543 – atat pentru lucru, cat si pentru divertisment

Puterea de procesare sporita a lui Dell Inspiron 3543 iti permite nu numai sa lucrezi fara nici o problema, ci si sa te bucuri de multitudinea de jocuri ce pot sa fie instalate pe acesta.

Nu iti plac jocurile pe calculator? Nici o probleme. Acest laptop iti permite sa vizionalizezi filme chiar is in format Blue-Ray sau sa asculti muzica. Acest lucru este posibil fie prin intermediul conexiunii la internet de care acesta este capabil sau prin DVD-RW cu care acesta este incorporat. Totul la un pret foarte bun, doar pentru tine.

Indiferent daca ai de gand sa lucrezi, sa vezi un film cu prietenii sau sa te bucuri de muzica preferata, acasa sau pe drum, Dell Inspiron 3543 iti permite sa faci oricare din acestea.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email