Laptop Dell Inspiron 3542

In acest review am de gand sa prezint un laptop care reuseste sa combine utilitatea ce vine cu o astfel de platforma de lucru si anume mobilitatea sa, cu o performanta destul de ridicata, avand in vedere dimensiunea sa redusa.

Dell Inspiron 3542 este un laptop ce a aparut pe piata recent, acesta avand un numar impresionanat de saisprezece versiuni.

Fiecare dintre aceastea are o configuratie diferita, astfel ca pretul acestui laptop ajunge sa fie cuprins intre 1109 lei si 3149 lei, fiind asemanator cu Lenovo G50-30 din acest punct de vedere.

Dell Inspiron 3542 este un laptop durabil si rezistent

Acest laptop foarte bun a fost conceput sa fie folosit pe drum, fie in masina sau in tren, astfel ca producatorii s-au asigurat ca acesta sa ramana la fel de folositor chiar si dupa un uz in conditii mai putin placute.

Dell Inspiron 3542 poate sa functioneze in mod optim chiar si in conditii de pana la 65 de grade Celsius. Pe langa aceasta, materialul din care sunt facute tastele ergonomice si balamalele acestuia este foarte rezistent si durabil.

Un laptop performant, la un pret acceptabil

Pentru scopul acestui review, am de gand sa va prezint una din cele saisprezece versiuni ale acestui laptop, care dupa parerea mea ofera foarte mult din punct de vedere al performantei, pentru pretul la care vine (la fel ca si Dell XPS 13).

Dell Inspiron 3542, in aceasta versiune, vine echipat cu un procesor Intel Core i5, construit pe modelul Haswell, ce ruleaza la o frecventa de 1700MHz, aceasta putand fii crescuta pala la 2700MHz prin Turbo Boost.

Memoria RAM din seria DD3 este de 8GB, ruland la o frecventa de 1600MHz. Hard disk-ul cu care acest laptop vine dotat, este destul de incapator, avand pana la 1000 GB memorie pentru stocarea informatiei, astfel incat iti permite sa salvezi un numar foarte mare de fisiere, filme sau orice material audio-vizual.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email