Dell Inspiron 3000

Dell Inspiron 3000 este un laptop low-budget care se adreseaza celor care isi doresc un astfel de produs pentru a realiza cele mai de baza actiuni, adica editare text, navigarea pe internet, ascultare de muzica si vizionarea unor filme. Nu este potrivit pentru gaming din foarte multe motive, dar nici laptopul nu a fost construit pentru asa ceva, in plus pretul este un foarte bun indicator al posibilitatilor produsului. Acesta poate fi luat in mod constant la serviciu sau in calatorii pentru ca este destul de usor pentru dimensiunile sale, ajungand la doar 2.14 kg.

 

Vezi pareri pro si contra despre acest laptop. 

 

Despre Dell Inspiron 3000

Designul nu are nimic iesit din comun, insa nici nu era nevoie avand in vedere ca cine il va cumpara nu isi va dori sa impresioneze cu el, ci il va lua doar pentru utilitatea sa. Dar, chiar si asa, reuseste sa fie elegant, iar culoarea neagra ajuta la look-ul sobru pe care acesta incearca sa il impuna.

Procesorul este unul Intel Celeron Dual Core, cu o frecventa de 2160 MHz si care este foarte potrivit pentru ceea ce a fost creat acest model sa faca. Desigur ca nu va da prea mare randament in ceea ce priveste jocurile, dar daca ne gandim la pretul produsului nici nu era de asteptat sa se intample asa ceva.

 

Un laptop care te poate insoti peste tot

Memoria RAM este una de 4 GB, iar capacitatea de stocare este de 500 GB, suficient pentru a pastra toate fisierele de care aveti nevoie, inclusiv muzica si filmele favorite. Placa video este una integrata, iar producatorul chipset-ului video este Intel, fiind una buna pentru pretul platit.

laptopdell30002

Bateria este una Li Ion cu 4 celule care, spre deosebire de alte modele, este detasabila, asadar poate fi scoasa in caz ca va doriti acest lucru. Din pacate, nu are si o unitate optica, dar daca va doriti sa scrieti CD-uri sau DVD-uri puteti apela la o unitate de scriere separata pe care sa o conectati la laptop. Acest model are si un microfon incorporat si o camera WEB, iar porturile acestuia sunt HDMI (unul), USB 2.0 (doua la numar) si USB 3.0 (unul).laptopdell30001

Display-ul are o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, iar o caracteristica speciala a ecranului este TrueLife care ofera privitorului detalii precise si culori intense. Si pentru ca Dell este o firma care se respecta, au facut testari care sa isi asigure atat pe ei cat si pe viitorii cumparatori ca vor avea parte de rezistenta din partea acestui model si ca nici o componenta nu se va strica dupa o scurta folosire.

 

Pro Dell Inspiron 3000

  • Raportul calitate pret este unul bun
  • Bateria poate fi scoasa
  • Caracteristica video TrueLife

 

Contra Dell Inspiron 3000

  • Nu are unitate optica

 

Concluzii

Cum nimic nu este perfect, si la acest model se pot gasi minusuri, dar asta nu inseamna ca nu poate deveni o tinta pentru cei care isi doresc un laptop care sa ii insoteasca la serviciu sau in calatorii, pe care sa nu dea foarte multi bani si care sa se descurce bine realizand activitatile de baza ale unui astfel de produs.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email