Aparat de aer conditionat Daikin FTXV60AB-RXV60AB

Dupa ce v-am vorbit despre Daikin FTX35J3-RX35K, astazi am hotarat sa va mai prezint un model de la acelasi producator, mai exact fiind vorba despre Daikin FTXV60AB-RXV60AB.

Ce m-a atras cel mai mult la acest aparat de aer conditionat? Faptul ca este puternic si are dotari interesante, ceea ce il face perfect pentru a fi utilizat in incaperi mai mari.

 

Afla pretul actualizat aici!

 

De asemenea, Daikin FTXV60AB-RXV60AB este extrem de silentions, reusind sa te faca sa uiti ca acesta ar exista prin casa. Acum o sa ai parte de cel mai odihnitor somn pe care l-ai avut vreodata pe perioada verii.

In plus, dispune de un mod Putere care are rolul de a aduce rapid temperatura la valorile dorite. Deci  atunci cand aveti nevoie de rezultate rapide, activarea acetei functii face minuni!

 

Excelent pentru incaperi mari!

Daikin FTXV60AB-RXV60AB dispune si de tehnologia Inverter despre care v-am mai vorbit pe site, asadar nu are rost sa mai intru in detalii legate de aceasta.

Un alt aspect deloc de neglijat cand vine vorba de alegerea aparatului de aer conditionat Daikin FTXV60AB-RXV60AB este pretul special la care este disponibil (in functie de ofertele rulate de magazine), astfel incat sa fie o varianta mult mai accesibila.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXV60AB-RXV60AB este unul care vine de la o companie recunoscuta pentru eficienta energetica a produselor sale, asadar investitia intr-un model de la acestia se va dovedi una profitabila pe termen lung.

 

Concluzii

Daikin FTXV60AB-RXV60AB reuseste sa impresioneze prin dotarile sale de top, iar modul in care se ocupa de oferirea celor mai bune conditii pentru a trece cu bine de verile toride il face un produs care intr-adevar merita.

Desi aspectul nu este punctul sau forte, alegerea nu poate fi una gresita. Daca totusi accentul este pus pe design, atunci probabil modelul Whirlpool AMD 018 e mai recomandat.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email