Aparat de aer conditionat Daikin FTXV50AB-RXV50AB

Dupa ce v-am prezentat aparatul de aer conditionat de calitate, si anume DAIKIN FTXB25C-RXB25C, am hotarat sa procedez mai departe in acelasi ritm si cu aceeasi companie.

 

Afla ce parere au clientii despre acest aer conditionat.

 

Daikin FTXV50AB-RXV50AB este noul model pe care urmeaza sa vi-l prezint, iar acesta este disponibil in cea mai buna oferta de pret, astfel incat sa ai parte de un pret special, cu discount de pana la 1000 lei!

Prin ce reuseste Daikin FTXV50AB-RXV50AB sa mai impresioneze? Prin clasa de eficienta energetica din care face parte, si anume A+, astfel incat factura la curent sa fie una cat mai mica, precum si cu o capacitate de racire uimitoare de 18000 BTU.

Practic, acest aparat de aer conditionat reuseste sa iti ofere toate conditiile pentru a avea cele mai odihnitoare nopti si cele mai relaxante clipe petrecute acasa dupa o zi obositoare la servici.

 

Aparat de aer conditionat de calitateAparat de aer conditionat Daikin FTXV50AB-RXV50AB

Daikin FTXV50AB-RXV50AB vine printre altele si cu tehnologia Inverter in dotare, despre care v-am mai vorbit la noi pe site, iar functionarea acestuia este extrem de silentioasa, astfel incat nici sa nu-i simti prezenta in casa.

Printre dotarile de top ale lui Daikin FTXV50AB-RXV50AB se mai numara si functia de dezumidificare, Sleep/Night mode, functia de purificare si multe altele, astfel incat sa ai de unde alege pentru a-ti crea propriul stil de confort termic.

Din punct de vedere al design-ului, Daikin FTXV50AB-RXV50AB arata foarte bine, insa nu reuseste sa-l ajunga pe Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T, care la acest aspect exceleaza.

 

Concluzii

Daikin FTXV50AB-RXV50AB este un aparat de aer conditionat de calitate care merita toate laudele, reusind sa impresioneze la absolut toate capitolele, astfel incat tu sa ai parte doar de ceea ce este cel mai bun.

Nu o sa regreti nici macar o clipa alegerea acestui model de top!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email