Aparat de aer conditionat Daikin FTXV25AB-RXV25AB

Daca mai tineti minte, cand v-am vorbit despre Daikin FTXV60AB-RXV60AB am spus ca acest producator este unul dintre cei mai buni cand vine vorba de eficienta energetica a produselor sale.

 

Pret bomba aici!

 

Prin modelul Daikin FTXV25AB-RXV25AB pe care vi-l prezint astazi acestia nu fac altceva deca sa intareasca si mai mult cele spuse de mine in urma cu cateva zile.

Daikin FTXV25AB-RXV25AB face parte din clasa de eficienta energetica A+, iar modul in care stie sa-si dozeze energia necesara in functie de sarcini este ideala pentru economii. La sfarsitul lunii o sa simti intr-adevar ca investitia a meritat pe deplin.

 

Un pret excelent pentru un produs excelent!

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXV25AB-RXV25AB este unul dintre cele mai bune prezentate vreodata de site-ul nostru cand vine vorba de raportul calitate-pret.

Primi asadar dotari de top la cel mai bun pret, astfel incat sa avem parte de cele mai relaxante zile ale acestei veri extrem de calduroase. NU o sa mai resimti nicio clipa acea stare de moleseala specifica perioadelor caniculare.

Daikin FTXV25AB-RXV25AB reuseste sa fie asadar un aparat de aer conditionat eficient cand vine vorba energia electrica, air acest lucru il face o investitie pe termen lung.

Ce mai ofera acest model? O capacitate de racire de 9000 BTU, o capacitate de incalzire de 9555 BTU, precum si tehnologia Inverter care este prezenta pe acesta.

 

Concluzii

Daikin FTXV25AB-RXV25AB reprezinta o optiune foarte buna de luat in considerare, in special datorita pretului foarte scazut datorat ofertelor existente in acest moment in cadrul celui mai mare magazin online din Romania.

Reuseste sa sporeasca nivelul confortului termic al caminului tau, astfel incat sa ai parte de cele mai relaxante ore dupa ce ai venit de la serviciul obositor.

Daca totusi te intereseaza un model mult mai ieftin, atunci atentia trebuie sa-ti fie indreptata spre Heinner HAC-9INVB. Spor la cumparaturi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email