Aparat de aer conditionat Daikin FTXB50C-RXB50C

Cei care isi doresc un aparat de aer conditionat de cea mai buna calitate isi pot indrepta lejer atentia spre Daikin FTXB50C-RXB50C, acesta fiind o solutie viabila pentru toti.

Desigur, pretul este unul pe masura, deoarece astfel de dotari, reprezentate in mare parte de cele mai noi tehnologii, fac un cost de productie ridicat.

Un model mai ieftin este Daikin FTXV25AB-RXV25AB, asadar compania ofera solutii pentru toate tipurile de buget, pentru buzunarele fiecarui.

De precizat este faptul ca, daca aveti noroc si prindeti o oferta speciala, costul achizitiei poate scadea simtitor, iar acest lucru nu poate decat sa fie avantajul vostru.

 

Pret bomba!

 

Un model extrem de bine dotat!Aparat de aer conditionat Daikin FTXB50C-RXB50C

Daikin FTXB50C-RXB50 este un aparat de aer conditionat dotat cu tehnologia Inverter, iar functia de baleiere pe verticala are rolul de a distribui in mod uniform fluxul de aer si temperatura in intreaga camera, indiferent de dimensiunile acesteia.

Deoarece capacitatea de racire a acestuia este de 18000 BTU, Daikin FTXB50C-RXB50 reuseste sa ofere performante crescute indiferent de tipul sau cat de mare este camera, ceea ce inseamna ca poate fi folosit atat ca un model business, cat si ca unul casnic.

Printre altele, Daikin FTXB50C-RXB50 mai vine si cu functie de dezumidificare, Sleep/Night mode, functii de purificare si exemplele pot contnua, lista fiind una destul de lunga.

 

Concluzii

Daikin FTXB50C-RXB50 reuseste prin tehnologiile pe care acesta le incorporeaza sa faca complet justificat pretul ridicat de achizitie. Prin acestea poate creste simtitor confortul termic al locuintei noastre, iar filtrul special tine microbii si alergenii departe.

Asa cum am spus deja, pretul este unul destul de inaccesibil pentru multi, insa exista solutii pentru toate buzunarele, iar un astfel de exemplu este Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X despre care v-am vorbit deja.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email