Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C

Despre Daikin ati auzit, sunt convins de acest lucru, mai ales ca un model l-am avut si in teste, mai exact fiind vorba despre modelul FTXB60C-RXB60C, care venea la un pret foarte ridicat.

Azi am zis sa va prezint un model al aceluiasi producator dar care vine la un pret usor mai asezat, alfat sub pragul de 1900 lei.

 

Vezi pretul reactualizat!

 

Daikin FTXB35C-RXB35C, caci despre el este vorba, vine cu tehnologia Inverter, despre care v-am vorbit in nenumarata randuri la noi pe site, asadar nu are rost sa mai reiau, dar si cu o functie de baleiere pe verticala, care distribuie unifor fluxul de aer si temperatura in intreaga camera.

 

Vine cu un raport calitate-pret excelent!

Raportul calitate-pret oferit de aparatul de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C este unul foarte bun, chiar daca o sa considerati ca este putin cam piperat pretul. Va garantez: merita! Mai ales daca il prindeti in cadrul unor oferte speciale.

In plus, pentru a fi de o utilitate si mai mare, Daikin FTXB35C-RXB35C este si foarte silentios, astfel incat sa il poti folosi chiar si atunci cand iti doresti sa te relaxezi sau sa dormi – nici nu o sa simti ca este in camera!

Confortul caminului tau va fi unul sporit, Daikin FTXB35C-RXB35C avand o capacitate de racire de 12000 BTU, precum si o capacitate de incalzire de 11942 BTU.

De asemenea, pentru ca tu sa nu simti foarte tare faptul ca ai folosit aparatul de aer conditionat intreaga luna, facturile nu vor fi foarte mari datorita modului in care Daikin FTXB35C-RXB35C stie sa isi dozeze energia exact atat cat este nevoie.

 

Concluzii

Cu o eficienta energetica crescuta si cu performante foarte bune, Daikin FTXB35C-RXB35C rprezinta o alegere foarte buna pentru toate familiile care isi doresc sa aibe parte de cel ami bun confort la ele acasa.

Daca esti interesat de un aparat de aer conditionat protabil, atunci trebuie sa stii ca de curand am facut review la AUX AM-12A4/R, pe care il recomandam pentru mobilitatea sa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email