Aparat de aer conditionat DAIKIN FTXB25C-RXB25C

Disponibil in cadrul unei oferte interesante de pret, DAIKIN FTXB25C-RXB25C devine un model excelent din punct de vedere al raportului calitate-pret pe care il ofera.

Acesta face parte din clasa de eficienta energetica A+, iar functionarea acestuia este una foarte silentioasa, trecand aproape neobservat. Este exclent pentru a avea parte de cel mai linistit somn in timpul verilor toride.

In plus, DAIKIN FTXB25C-RXB25C vine cu un modul Confort special conceput pentru a ajusta in mod automat fluxul de aer din camera astfel incat fluxul de aer sa fie distribuit intr-un mod cat se poate de eficient.

Un model excelent ca pret si performante!

Un alt mod interesant prezent pe DAIKIN FTXB25C-RXB25C este modul Putere, asemanator cu ce am mai intalnit si pe alte modele, precum Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA.

Ce face mai exact acesta? Are rolul de a permite atingerea capacitatii maxime a confortului termic intr-un timp extrem de scurt, prin simpla apasare a unui buton. Foarte tare, nu? Alte modele asemanatoare puteti gasi navigand pe site-ul nostru, in sectiunea dedicata.

DAIKIN FTXB25C-RXB25C are o capacitate de racire de 10200 BTU si o capacitate de incalzire de 13600 BTU, iar tipul filtrului este Fotocatalitic Apatit Titan, de o foarte buna calitate pentru sanatatea noastra, precum si a celor apropiati noua.

Concluzii

Recomand aparatul de aer conditionat DAIKIN FTXB25C-RXB25C tuturor celor care isi doresc un model de cea mai buna calitate, cu performante de top si la cel mai bun pret.

Acesta este un model capabil sa racoreasca o incapere de dimensiuni medii, iar in cazul incaperilor mari a reusit sa se descurce onorabil.

Daca doriti un aparat de aer conditionat cu un design unic si foarte atragator, atunci trebuie sa iti indrepti atentia spre Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T, despre care v-am vorbit in urma cu cateva zile.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email