Aparat de aer conditionat Daikin FTX35J3-RX35K

Produsele Daikin au reusit intotdeauna sa ma uimeasca prin raportul calitate-pret excelent la care vin (de exemplu Daikin FTXB35C-RXB35C), astfel incat investitia sa fie chiar una care sa merite, iar aparatul de aer conditionat Daikin FTX35J3-RX35K nu face exceptie.

 

Vezi ce spun clientii despre acest produs.

 

Cu ce vine atat de special el? In primul rand tipul filtrului, care este: anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf si… da, ati ghicit, este anti orice nu este in armonie cu mentinerea sanatatii noastre. In plus, are si un efect deodorizant.

Pentru ca utilizarea lui Daikin FTX35J3-RX35K sa se faca foarte usor, avem la pachet si o telecomanda, iar pentru eficienta maxima gasim incorporata si tehnologia Inverter.

Un al lucru pe care eu il apreciez foarte mult la Daikin FTX35J3-RX35K este aspectul exterior simplu, cu linii simple, care ii ofera un plus de eleganta si modernitate incaperii unde il vom monta.

 

Cel mai bun produs din aceasta gama!

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX35J3-RX35K are o capacitate de racire de 12000 BTU, fiind prefect pentru aproape orice tip de incapere, indiferent de dimensiunile ei, iar clasa de energie in racire este A++.

Asadar, ofera o eficienta energetica ridicata, ajutandu-ne se economisim la sfarsitul lunii cand vin facturile.

Noul Daikin FTX35J3-RX35K este capabil sa faca economie de energie fara a fi afectat in niciun fel confortul caminului nostru.

Avem deci parte de performante de top la cele mai reduse costuri. In plus, acest aparat de aer conditionat indeparteaza pana la 97% din alergeni, perfect pentru persoanele sensibile! Un alt model pe care-l recomand este Star-Light ACM-12BIN.

 

Concluzii

Dupa cum am spus si la inceput, despre Daikin am auzit numai cuvinte de lauda, iar modul in care Daikin FTX35J3-RX35K a reusit sa se comporte in teste reprezinta un motiv in plus pentru ca site-ul nostru sa vi-l recomande.

Ai parte de cel mai bun pret in cadrul unor oferte speciale, iar perfomantele de top se asigura de sporirea confortului la maximul posibil!

1 Comentariu

Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email