Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V

Daca citesti acest review inseamna ca esti in cautarea unui aparat de aer conditionat care sa te ajute sa sporesti confortul caminului tau.

Daca asa este, atunci ai nimerit unde trebuie, deoarece Daewoo DSB-F1283ELH-V este fix alegerea pe care trebuie sa o faci atunci cand doresti sa te poti bucura de racoare in zilele cand doresti sa te feresti de caldura de afara.

 

Pret promotional!

 

De asemenea, pe langa faptul ca este o alegere foarte buna din punct de vedere a dotarilor, nici pretul nu este unul de neglijat, mai ales datorita unui discount foarte generos aplicat.

 

Eficienta, accesibilitate, calitate!

Daewoo DSB-F1283ELH-V reuseste sa-i multumeasca chiar si pei cei mai pretentiosi dintre noi, iar ceea ce este cel mai important este faptul ca ofera o eficienta energetica crescuta.

Consumul de energie al acestui aparat de aer conditionat este unul foarte mic, lucru foarte normal daca stam sa ne gandim ca face parte din clasa de eficienta energetica A++, performanta atinsa si de Star-Light ACM-12BIN, despre care v-am vorbit deja pe platforma noastra.

Prin ce mai reuseste Daewoo DSB-F1283ELH-V sa impresioneze? Prin nivelul redus de zgomot, capacitatea de racire de 12000 BTU, precum si tehnologia Inverter din dotarea sa.

Alte functii interesante care fac acest aparat de aer conditionat sa fie unul foarte atractiv sunt: autodiagnosticare, I Feel, Sleep/Night mode, iar tipul compresorului este rotativ.

 

Concluzii

Daewoo DSB-F1283ELH-V este un aparat de aer conditionat care se dovedeste a fi o solutie extrem de viabila atuni cand dorim sa trecem cu bine de verile foarte calduroase, dar si sa sporim confortul de acasa.

Acest model provine de la o companie cu renume cand vine vorba de calitate produselor sale, iar acest motiv este unul in plus pe lunga lista a calitatilor.

Daca iti doresti totusi ceva mai ieftin si nu neaparat atat de dotat, atunci modelul Heinner HAC-9INVB este pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email