Cum sa devii reprezentant AVON si cat poti castiga?

reprezentant avon
Despre Avon cu siguranta a auzit toata lumea, sunt niste comercianti care isi vand produsele prin intermediul unui catalog lunar. Preturile sunt bune, pentru toate buzunarele, iar gama de produse este foarte extinsa, produsele fiind dedicate atat sexului barbatesc cat si celui frumos, fie ca este vorba de cosmetice, produse pentru igiena corporala, ori accesorii care de care mai interesante.

Ce este defapt Avon si cum isi vinde produsele?

Avon isi vinde produsele prin intermediul unui sistem de afiliati, avand un portofoliu foarte bogat de reprezentanti (agenti de vanzari), astfel, pentru fiecare comanda adusa, reprezentantul poate castiga un comision din valoarea comenzii sau poate primi produse gratuit.

O mare parte dintre femeile din Romania sunt inscrise in acest sistem si reusesc sa isi rotunjeasca lunar veniturile prin intermediul acestuia. Asadar, articolul nostru nu se dedica acestor persoane, ci fetelor mai tinere care sunt in cautare de afaceri ce pot genera venituri suplimentare, pe langa salariu, ori pentru elevele cu varsta de peste 18 ani.

Cat poti castiga daca esti reprezentant Avon?

produse avonLa Avon exista mai multe praguri de castig, in functie de suma comenzilor efectuate dar si de vechimea ta in sistem, astfel vei fi recompensat(a) in functie de munca pe care o depui pentru a efectua vanzari. Potentialul de castig este nelimitat, avand in vedere piata de desfacere a afacerii.

 

Mai multe detalii complete gasiti pe siteul reprezentantilor Avon, acolo unde va si puteti inscrie sa deveniti reprezentant si sa castigati bani!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email