Telefon mobil CAT B30

Cu generatia noua de telefoane inteligente trebuie sa fim foarte grijulii, sa le cumparam huse cat mai reziste precum si folii suplimentare pentru ecran. Pe scurt acestea pot fi privite ca pe niste investitii suplimentare care, usor usor, vor fi simtite de portofel. Cu telefonul CAT B30 scapam de toate aceste probleme.

Asta deoarece CAT B30 este unul dintre acele telefoane mobile rezistente pe care il poti scapa fara sa iti faci griji ca se va defecta.

 

Vezi ce spun clientii despre acest telefon.

 

Pareri despre telefonul mobil CAT B30

Telefon mobil CAT B30

Trebuie sa va avertizam inca de la inceput ca avem numai pareri de bine despre CAT B30. La fel ca in cazul telefonului mobil CAT B100, fratele mai mic B30 este un telefon conceput sa fie cat mai rezistent. Asadar vorbim despre un telefon dur care rezista la socuri precum sunt caderile neintentionate precum si un telefon rezistent la apa sau praf. Pe scurt, cu greu veti reusi sa defectati acest telefon caruia nu ii puteti face rau nici daca incercati.

Sub carcasa rezistenta se afla doua sloturi pentru cartele SIM precum si un procesor Spreadtrum 7701 care ajuta la o functionare cat mai rapida. Chiar daca dispune de un slot pentru carduri microSD de pana la 16GB, atasarea unuia nu este obligatorie deoarece CAT B30 vine deja cu 1GB memorie interna. Iar daca tot am deschis capitolul memorii, trebuie sa spunem ca sub aceeasi carcasa dura se afla si o memorie RAM de 256MB.

Telefon mobil CAT B30Printre specificatiile acestui produs se afla si o baterie de 1000 mAh ce asigura pana la 6 ore de convorbiri precum si o camera foto cu un senzor de 2MP. De asemenea cu ajutorul tehnologiei GPRS putem naviga foarte rapid pe internet.

Ecranul de 2 inch este si el protejat impotriva zgarieturilor cu ajutorul unei sticle concepute special pentru acest scop.

 

Pret

CAT B30 are un pret decent si il putem numi chiar un telefon accesibil. Acesta poate fi achizitionat din magazine pentru pretul de 439 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email