Telefon mobil CAT B25

CAT B25 este unul dintre cele mai rezistente telefoane testate de noi. Din acest motiv ne-am gandit ca ar trebui sa vi-l prezentam si voua, sa vorbim despre specificatii, pareri si alte detalii. Asadar, review-ul acestui telefon il veti gasi chiar in randurile urmatoare.

 

CAT B25 este un adevarat supravietuitor

Daca sunteti genul de persoana neglijenta atunci ar trebui numaidecat sa incercati telefonul CAT B25. Asta deoarece chiar si atunci cand il scapati de la o inaltime de pana la 1.8 metri acesta va functiona la fel de bine in continuare.Telefon mobil CAT B25

De asemenea, la fel ca modelul B30, telefonul mobil CAT B25 nu are probleme cu praful sau cu apa. Astfel incat nu trebuie protejat ca pe un bibelou ci il puteti lasa oriunde fara a-i purta de grija. Accentuam deci ideea ca vorbim despre un telefon pentru persoanele mai putin responsabile ci mai degraba neglijente.

 

Afla detalii despre telefonul mobil CAT B25 aici.

 

Si totusi nu vorbim doar despre un telefon pe care il puteti scapa fara griji. Un alt punct forte al lui CAT B25 este autonomia bateriei care ne permite pana la 9 ore de convorbiri fara a pune telefonul la incarcat. De asemenea acesta dispune si de tehnologia Dual SIM care ne permite atasare a doua cartele pe care le putem folosi simultan pentru a efectua apeluri sau pentru a trimite mesaj.

Telefon mobil CAT B25Poate ca nu va asteptati, insa CAT B25 este un telefon ce poate fi folosit pentru a naviga pe internet. Asta cu ajutorul tehnologiei GPRS. Iar daca descarcam diferite fisiere, acestea pot fi stocate pe un card microSD de pana la 8GB.

De asemenea acest telefon este dotat si cu o camera foto de 2MP care ne permite sa facem fotografii atunci cand simtim nevoia sa imortalizam un moment sau un peisaj anume.

 

Cat costa acest telefon

Chiar daca dispune de specificatii foarte bune, CAT B25 poate fi cumparat pentru un pret foarte bun de 320 de lei, deseori dispunand de foarte multe reduceri.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email