Telefon mobil CAT B100

Majoritatea telefoanelor sunt doar rezistente si atat. In rest nu mai dispun de prea multe functii interesante (un bun exemplu fiind telefonul EVOLVEO StrongPhone X1). Totusi CAT B100 face exceptie de la aceasta premisa, fiind un telefon atat rezistent cat si performant.

 

Vezi detalii despre telefonul mobil CAT B100.

 

Rezistent si cu functii interesante, acestea sunt primele noastre pareri despre telefonul Mobil CAT B100. Mai multe detalii despre el gasiti insa in randurile urmatoare.

 

CAT 810 este un telefon care iti asigura rezistenta si divertismentTelefon mobil CAT B100

Inainte de a vorbi despre celelalte detalii ale produsului trebuie sa va prezentam latura rezistenta a telefonului CAT B100. Pe scurt il putem descrie ca pe un telefon dur insa daca ar fi sa dezvoltam putin subiectul, trebuie sa prezentam si faptul ca vorbim despre un telefon rezistent la apa, la lovituri sau caderi precum si la temperaturi extreme cu plus sau minus.

Telefon mobil CAT B100O functie care ne-a placut mult este cea de anulare a zgomotului din jur, functie care ne permite sa vorbim in mijloacele de transport in comun, pe strada sau atunci cand vecinul se distreaza cu bormasina, si sa auzim perfect persoana cu care conversam. O astfel de functie ar trebui sa gasim si la noile telefoane inteligente.

 

Alte specificatii

Detaliile interesante legate de acest telefon inca nu s-au sfarsit. Spunem asta deoarece inca nu am zis ca telefonul CAT B100 este dotat cu o camera de 3 MP cu care putem face fotografii de inalta calitate si nici nu am mentionat autonomia de pana la 10 ore de convorbire in 2G. De asemenea datorita memoriei RAM de 50MB si a procesorului Media Tek MT6276W, nu vom sti ce inseamna o functionare greoaie.

In ceea ce priveste spatiul de stocare, este foarte clar faptul ca exista posibilitatea atasarii unui card microSD de maximum 32GB.

Dupa asa specificatii, ne asteptam si la un pret putin mai mare. Totusi, pretul de 639 de lei pe care CAT B100 il are, este justificat de intreaga prezentare de mai sus.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email