Carucioare 3 in 1 Venicci

Ce este un carucior 3 in 1?

Carucioarele 3 in 1 sunt modele de carucioare pentru copii care se pot transforma dupa necesitate, astfel incat intr-un singur produs sa puteti imbina: un simplu carucior de bebe, un carucior cu aspect sport, plus un scaun auto.

Astfel, nu veti mai fi nevoiti sa cumparati un scaun auto separat si sa cheltuiti bani, ocupand in acelasi timp mult mai putin spatiu in masina dvs., lucru foarte important pentru parintii ce au unul sau mai multi bebe si stiu cate lucruri trebuie sa care in permanenta dupa ei.

 

Afla pretul reactualizat.

 

Cine este Venicci?

Venicci este un producator foarte cunoscut pe piata produselor pentru bebelusi din Europa, comercializand si producand landouri, carucioare si scaune auto de cea mai inalta calitate, cu design si performanta de cele mai inalte standarde. Si siguranta este pusa pe primul plan, iar pretul este extrem de convingator. Producatorul Venicci este premiat cu 5 stele in cadrul celui mai mare portal al parintilor din UK.Carucioare 3 in 1 Venicci

 

Ce modele sunt disponibile la carucioarele Venicci?

Venicci produce atat carucioare 2 in 1, adica modele mai simple care se pot transforma intr-un carucior cu aspect sport, care se impinge, astfel incat bebe sa vada tot ce este in jurul sau, dar si produse 3 in 1 despre care va spuneam mai sus. Cele din urma au un pret putin mai mare, dar avand in vedere faptul ca veti elimina din start scaunul auto, aceasta diferenta de pret se merita fara sa stam pe ganduri.

Ca modele, Venicci ne pune la dispozitie zeci de nuante de carucioare (vezi aici pe cel negru), dar si mai multe tipuri de design. Puteti vedea toate modelele pe siteul comerciantului, alaturi de oferta completa de preturi, tot acolo putand citi despre istoria si seriozitatea producatorului, pentru a va convinge cu adevarat ca merita sa cumparati. Pentru oferta completa dati click pe butonul de mai jos.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email