Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY

Bosch WAT28460BY a reusit sa impresioneze orice cumparator si a umplut forumurile de pareri pozitive ale acestora. Asta deoarece vine cu un aspect pe care il cauta toata lumea: consumul cat mai mic de energie. Fiind intr-o perioada in care incercam sa reducem costurile de pe fiecare factura, aceasta este una dintre cele mai atragatoare masini de spalat rufe. Vorbim insa mai multe despre aceasta masina de spalat rufe in randurile urmatoare.

 

Citeste aici comentariile clientilor despre Bosch WAT28460BY.

 

Am vazut si niste comparatii foarte misto cu alte masini de spalat similare ca pret si performante.

Bosch WAT28460BY este o super masina de spalat

Vorbim asadar despre o masina de spalat cu incarcare frontala care se mandreste cu un consum de energie electrica foarte mic. De aceea Bosch WAT28460BY face parte din clasa energetica A+++, avand astfel un consum mai redus si decat modelul Arctic AED6000A++. Tot legat de consum ar trebui mentionat si consumul de apa de aproximativ 9000 de litri pe an.

In ceea ce priveste capacitatea, aceasta este de 8 KG de rufe care pot fi spalate folosind modul rapid in doar 30 sau 15 minute. Printre restul programelor se mai afla si cel pentru camasi sau bluze, programul pentru culori inchise, programul AllergiePlus, programul pentru rufele mai delicate, precum si programele de evacuare/centrifugare si programul NightWash. De asemenea mai exista si un program pentru rufele din lana si un program pentru rufele de tip sport.

De asemenea Bosch WAT28460BY dispune si de un numar mare de functii utile printre care se afla si functia de detectare automata a cantitatii rufelor astfel incat sa nu se foloseasca mai multa apa decat este nevoie. Tot pentru a reduce consumul de apa exista si functia ActiveWater Plus. Exista chiar si o functie pentru protectia hainelor delicate. Aceasta este VarioDrum.

Pretul este pe masura specificatiilor

Dupa asa dotari si pretul este putin mai mare. Este insa un pret corect. Aceasta masina de spalat rufe poate fi cumparata pentru suma de 2700 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email