Masina de spalat rufe Bosch WAT20360BY

De obicei masinile de spalat rufe au un consum mai ridicat de energie electrica. Totusi nu toate electrocasnicele intra in aceeasi categorie, motiv pentru care nu le putem cataloga asa de usor. Un bun exemplu in acest sens este masina de spalat rufe Bosch WAT20360BY, despre care vom vorbi chiar in randurile urmatoare.

 

Bosch WAT20360BY este o masina de spalat rufe care economiseste multa energie electrica

Bosch WAT20360BY face parte din clasa energetica A+++ la fel ca masina de spalat rufe Beko WKY71033PTLYB3, deci are un consum de energie foarte mic. Pe langa acesta, datorita tehnologiei EcoSilenceDrive aceasta este o masina de spalat rufe foarte silentioasa, un motiv in plus pentru a o cumpara.

 

Afla pareri despre aceasta masina de spalat aici. 

 

Pentru situatiile in care dorim sa obtinem cat mai rapid rufe curate, exista tehnologia VarioPerfect care ne ajuta sa spalam rufele intr-un timp foarte scurt economisind totodata energie. Pe scurt, este vorba de eficienta. O alta tehnologie foarte utila este VarioDrum a carei scop este sa ne protejeze rufele astfel incat sa nu sufere nici cea mai mica degradare.Masina de spalat rufe Bosch WAT20360BY

Persoanele cu alergii nu vor avea nicio problema cu masina de spalat Bosch WAT20360BY care dispune de tehnologia AllergyPlus.

In ceea ce priveste capacitatea de rufe pe care le poate spala masina Bosch WAT20360BY, aceasta este de 8KG. Deci putem incarca o multime de rufe la o singura spalare. Tot legat de spalare ar trebui mentionat si faptul ca dispune de mai multe programe dedicate materialelor rufelor precum e bumbacul sau lana.

Pe langa acestea, Bosch WAT20360BY dispune de o multime de alte specificatii interesante si utile totodata insa va invitam sa le descoperiti singuri.

 

Pretul sau a reusit sa uimeasca pe toata lumea

Chiar si noi ne-am mirat cand am vazut pretul acestei masini de spalat. Asta deoarece Bosch WAT20360BY costa aproximativ 2449 de lei, iar de foarte multe ori se afla la reducere.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email